پرسپولیس داور دیدار مقابل آلومینیوم اراک را نقره داغ کرد + جزئیات
پرسپولیس از داور دیدار مقابل آلومینیوم اراک شکایت کرد

باشگاه پرسپولیس اعتراض و شکایت خود را از تیم داوری دیدار با آلومینیوم اراک به فدراسیون فوتبال ارسال میکند.
به گزارش رسانه رسمی باشگاه پرسپولیس سرخپوشان ایران در حالی به مصاف آلومینیوم اراک رفتند که بر خلاف جریان بازی گل خوردند و سه امتیاز در اراک ماند.
با این حال، تصمیم اشتباه داور وسط یعنی بیژن حیدری در صحنه خطای هند مدافع حریف آن هم در زمانی که بازی بدون گل دنبال میشد همه چیز را تغییر داد.
تمام کارشناسان داوری نیز روی این صحنه متفقالقول اعلام کردند که پنالتی سرخ ها گم شده و به راحتی ۳ امتیاز از سرخپوشان گرفته شد.
همین دیروز بود که جدول سود و زیان تیمها از داوری در نیمفصل نخست منتشر و مشخص شد پرسپولیس در بحث زیان از اشتباهات داوری در صدر جدول است! اکنون نیز با شروع مجدد لیگ اشتباه واضح داور در شرایطی که دید مناسبی هم داشت، روند بازی را عوض کرد و باز هم پرسپولیس متضرر شد. فدراسیون فوتبال و کمیته داوران بگویند آیا اشتباهات مسلم داوری فقط مختص پرسپولیس است؟
باشگاه شکایت خود را رسماً به فدراسیون فوتبال ارسال خواهد کرد.


پیمان حدادی به پرسپولیس برمیگردد
اعلام رسمی ورزشگاه مسابقه تیم های تراکتور و پرسپولیس
بدشانسی بزرگ برای کاپیتان محبوب هواداران پرسپولیس + جزئیات
بدشانسی بزرگ برای ستاره استقلال ؛ دردسر جدید برای ریکاردو ساپینتو + جزئیات
واکنش معنادار سرمربی ملوان پس از شکست سنگین مقابل فجرسپاسی + جزئیات
پیشنهاد جنجالی تراکتور به سرمربی پرسپولیسی خبرساز شد + جزئیات









