بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

بهترین خبر ممکن برای سپاهان در آستانه تقابل حساس با غول عربستان

الهلال عربستان حبیب الوطیان دروازه بان دوم خود را مقابل سپاهان در اختیار نخواهد داشت

نویسنده : پارس فوتبال ParsFootball.Com
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 بهمن 1402 | 20:55
الهلال گلر دوم خود را مقابل سپاهان در اختیار نخواهد داشت

دروازه بان دوم الهلال عربستان بازی با سپاهان را به دلیل مصدومیت از دست داد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :
تیم‌های فوتبال سپاهان ایران و الهلال عربستان در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۳ باید شامگاه شنبه ۲۶ بهمن از ساعت ۱۹:۳۰ و در ورزشگاه نقش جهان اصفهان رو در روی هم قرار گیرند.

طبق اعلام سایت «alyaum»، حبیب الوطیان دروازه بان دوم تیم الهلال که در تمرینات روز گذشته این تیم دچار آسیب دیدگی شده بود به دلیل مصدومیت نمی‌تواند تیمش را در بازی با سپاهان همراهی کند.

کاروان الهلال شامگاه سه شنبه ۲۴ بهمن وارد اصفهان خواهد شد و اعضای این تیم فردا چهارشنبه ۲۵ بهمن یک جلسه تمرینی را در ورزشگاه نقش جهان برگزار خواهند کرد. لازم به ذکر است که الهلال برای دومین بار در این فصل است که عازم ایران می‌شود؛ پیش از دیدار با سپاهان کاروان این تیم برای دیدار با نساجی راهی تهران شده بود که آن بازی با برتری نماینده عربستان به پایان رسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *