بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

لیورپول به این سرمربی پیشنهاد داده است !

لیورپول در ماه نوامبر به ژابی آلونسو پیشنهاد داده است

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 18 بهمن 1402 | 14:02
کلوپ ؛ لیورپول در ماه نوامبر به ژابی آلونسو پیشنهاد داده است

مدیران لیورپول در ماه نوامبر به ژابی آلونسو، سرمربی بایرلورکوزن، برای جانشینی یورگن کلوپ پیشنهاد داده بودند.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

اعلام تصمیم کلوپ برای ترک لیورپول در پایان فصل و پس از ۹.۵ سال خاطره‌انگیز باعث شد که شایعات بسیاری درباره جانشین او به گوش برسد.

بسیاری از رسانه‌ها و خبرنگاران از همان ابتدا مدعی شدند که ژابی آلونسو بهترین گزینه ممکن برای هدایت این تیم است، خصوصا که سابقه بازی در آنفیلد را هم در کارنامه دارد و با جو این باشگاه و خواسته هواداران به خوبی آشنا است.

حالا فوت مرکاتو خبر داده است که مدیران لیورپول از مدتی قبل از تصمیم کلوپ برای ترک این تیم در پایان فصل با خبر بودند و به همین دلیل در ماه نوامبر تماس‌هایی با سرمربی لورکوزن داشتند و از او خواستند که به حضور روی نیمکت این تیم فکر کند.

این مربی اسپانیایی در حال حاضر در صدر فهرست گزینه‌های مدنظر لیورپول قرار دارد و آنها امیدوار هستند که او این پیشنهاد را قبول کند و با ترک لورکوزن در پایان فصل به انگلیس برود تا تجربه مربیگری در لیگ جذاب این کشور را هم به دست آورد.

ژابی هنوز هیچ پاسخی به پیشنهاد دریافتی از سوی لیورپول نداده و تمرکزش به صورت کامل روی لورکوزن و حضور این تیم در کورس قهرمانی بوندسلیگا در رقابت با بایرن مونیخ است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *