کلینزمن : هیچ ترسی از عربستان نداریم
کلینزمن سرمربی تیم ملی فوتبال کره جنوبی: به عربستان احترام میگذارم اما از ان ها ترسی ندارم

سرمربی تیم ملی فوتبال کره جنوبی تأکید کرد، او و شاگردانش از عربستان نمیترسند و فقط به شاگردان مانچینی احترام میگذارند.
یورگن کلینزمن در نشست خبری پیش از بازی مقابل عربستان در مرحله یک هشتم نهایی جام ملتهای آسیا، اظهار داشت:
حضور در اینجا خیلی هیجانانگیز بوده و بیصبرانه منتظر بازی فردا هستیم. باید با تیم خیلی خوب و قدرتمند عربستان بازی کنیم. قطعاً اتمسفر ویژهای را در استادیوم شاهد خواهیم بود.
وی در پاسخ به این پرسش که با وجود تاریخچه دیدارهای دو تیم چرا بازی با عربستان را به تقابل با ژاپن در یک هشتم ترجیح داد، چون پس از گل تساوی مالزی خندید، تصریح کرد:
ما تلاشی برای این موضوع نکردیم و هیچ قصدی بابت آن خنده نداشتم. فقط در بازی آخر اشتباهاتی داشتیم و گل خوردیم. حدود ۸۵ درصد مالکیت توپ را در اختیار داشتیم و حدود ۳۰ کرنر زدیم، اما وقتی نتوانستیم با برد بازی را تمام کنیم، عصبانیت من بابت اشتباه منجر به گل سبب خندهام شد. مالزی مثل ما کرنرهای زیادی داشت و کره جنوبی هم موقعیت گل زیادی داشت، اما بدشانس بودیم که این تیم را نبردیم. خیلی برای عربستان احترام قائلم و از نبردن مالزی ناراحت بودم. برای ما فرقی نمیکرد در یک هشتم نهایی با چه تیمی بازی داریم.
سرمربی کره جنوبی راجع به شیوه تدافعی تیمش در تمرینات روزهای اخیر، توضیح داد:
خیلی خوب روبرتو مانچینی و تفکراتش را از زمان بازی کردن خود میشناسم و زیاد مقابل او بازی کردهام. همانطور که گفتم احترام زیادی برای عربستانیها قائلم، اما تشنه پیروزی هستیم. برای هر اتفاقی در بازی با این تیم آمادگی ایجاد کردم. روی پنالتیها هم کار کردیم، چون هر اتفاقی ممکن است، رخ دهد. باید بهترین بوده و تمرکز کامل روی دقایق بازی داشته باشیم.
کلینزمن درباره اظهارنظر یانگ هیون جو مبنی بر اینکه عربستان به این دلیل زیاد گل نخورده که تاکنون با کره جنوبی بازی نکرده است، گفت:
در سپتامبر گذشته با عربستان روبهرو شدیم و هر دو تیم شناخت خیلی خوبی از هم دارند. این تیم از زمان روی کار آمدن مانچینی حدود ۱۰ بازی انجام داده و تأثیر این مربی کاملاً مشهود است. کره هم در سه بازی اخیر اشتباهات زیادی داشت، اما در حال اصلاح آنها هستیم. با این وجود پیروز میشویم و به مرحله یک چهارم صعود میکنیم.
وی درمورد نحوه بازی گرفتن از کیم یونگ گوون در دیدار با عربستان، توضیح داد:
بودن در کنار او باعث افتخار است. کیم یک بازیکن حرفهایتر است، حرفهایتر از هر کس دیگری و اغلب با او شوخی میکنم. چیزی که بیشتر از همه بابت آن سپاسگزارم این است که بعد از اینکه هدایت کره را برعهده گرفتم، بازیکنان جوانی را به خدمت گرفتم، اما کیم گفت حتی اگر نتوانم بازی کنم باعث افتخار است که در کنار تیم باشم، زیرا میخواهیم در یک فضای تیمی نتایج خوبی کسب کنیم.
سرمربی کره جنوبی تأکید کرد:
نسبت به بازی فردا احساس فشار نکرده و منفی فکر نکنید، حتی اگر عربستان تیم قدرتمندی باشد. باید به تیم خودمان اعتماد داشته باشیم. بازی سختی است، اما هدف ما مشخص است.
کلینزمن در مورد اینکه کره جنوبی تاکنون یک برد و سه تساوی در تقابل با عربستان در جام ملتها به دست آورده و شکست نخورده است، اما چه تهدیدی برای این مسابقه او را میترساند، گفت:
نمیترسم، فقط به عربستان احترام میگذارم. تلاشهای مانچینی به تدریج در عربستان گنجانده شد و به نظر میرسد در بازی فردا هم قابل مشاهده باشد. همه منتظر بازی سخت فردا هستند، اما نکته مهم این است که من هم به کره جنوبی آمدم تا چالش جدیدی را قبول کنم. از حضور در این مسابقات احساس خوشحالی و افتخار میکنم. دو تیم با مهارت بالا برای رسیدن به هدف مقابل هم بازی میکنند، اما امیدوارم نتیجه برای کره مثبت باشد و ما بیشتر بخندیم.


وعده بزرگ و رویایی وحید شمسایی به هواداران فوتسال + جزئیات
فغانی، قاضی مهمترین بازی عربستان
سنگ تمام خاص باشگاه استقلال برای تیم فوتبال زنان ایران + جزئیات
خودزنی و حسرت سعودیها از صعود ایران به جام جهانی + جزئیات
مدافع استقلال: شاید به لیگ عربستان برگردم!
ترکیب تیم ملی فوتبال جوانان ایران در دیدار مقابل عربستان + جزئیات









