بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

اسپانسر دوم استقلال کیست؟ یک شرکت معروف تولید نوشیدنی!

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه ۹ مهر ۱۴۰۲ | ۶:۴۹

استقلال به‌تازگی با رایتل قرارداد رسمی امضا کرده است. در خصوص مبلغ این قرارداد از سوی باشگاه استقلال و شرکت رایتل چیزی اعلام نشده اما شنیده‌ها حاکی از آن است که این شرکت در شروع ۵۰میلیارد تومان به استقلال می‌دهد که ۲۵میلیارد تومان پرداخت شده، در ادامه بازی‌ها هم به ازای هر بازی ۵میلیارد تومان به حساب باشگاه استقلال واریز می‌شود. از آن‌جایی که استقلال ۲۶ بازی دیگر دارد، با احتساب ۵۰میلیارد تومان ابتدایی ملبغ توافق‌شده بین باشگاه استقلال و شرکت رایتل ۱۸۰میلیارد تومان خواهد بود.

اما شرکت دومی که باشگاه استقلال با آن وارد مذاکره شده زمزم، شرکت معروف تولید محصولات نوشیدنی است. در مورد ارزش این قرارداد فعلا حرفی به میان نیامده است.

در این صورت باشگاه استقلال بیشتر هزینه‌های تیم‌داری در فصل جاری را تامین خواهد کرد. هر چند به نظر می‌رسد در فصل جاری هم پرونده‌های خارجی که منجر به صدور رای شده، نفس استقلال را در بحث مالی بند خواهد آورد.

دسته بندی ها : خبرورزشی
برچسب ها : ,

خرید بلیط اتوبوس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *