خبرورزشیگردی| مایلی کهن: می شود بهترین پرسپولیس تاریخ را ساخت/ اول سرمربی می شوم بعدا برنامه می دهم/ خالی بند نیستم؛ آرزو دارم سرمربی پرسپولیس شوم
منبع : خبرورزشی
چند سال قبل در اردیبهشت سال ۱۳۹۲ محمد مایلی کهن بعد از استعفای یحیی گل محمدی از سرمربیگری پرسپولیس به سوژه روز بدل شده بود و در این میان نام سرمربی پیشین تیم ملی بیشتر از گزینه های دیگر بین اعضای هیات مدیره باشگاه شنیده می شد.
مایلی کهن در همین خصوص اظهار داشت: هنوز کسی در این رابطه با من حرف نزده است. من نمی دانم برنامه گرفتن چه معنایی دارد؟ اول باید سرمربی شوم بعدا برنامه بدهم البته منظورم کلیت کار است. هر کس سرمربی تیمی شود باید ابتدا انتخاب شود و پس از آن برنامه بدهد. برنامه ای شامل اینکه کدام نفرات را می خواهد؟ چه اردوهای تدارکاتی لازم دارد و کدام تیم ها را به عنوان حریفان تمرینی می پسندد.
وی افزود: من خالی بند نیستم، صراحتا میگویم آرزویم این است سرمربی پرسپولیس شوم. پرسپولیس تیم بزرگ و محبوبی است که سرمربیگری آن واقعا ارزش دارد اما حاضر نیستم برای رسیدن به این منصب هر کاری بکنم و به هر طنابی چنگ بزنم. من می توانم با کمک بزرگان اهل فن و دلسوزان پرسپولیس، بهترین تیم تاریخ این باشگاه را بسازم ولی هر فرد دیگری هم سرمربی شود برای او آرزوی موفقیت می کنم.
مایلی کهن خاطرنشان کرد: همه در مورد من می گفتند مایلی کهن آنقدر خشک است که حتی با نوه هایش هم شوخی نمی کند در حالی که من در رعایت ادب و احترام اتفاقاً خیلی هم با شاگردانم شوخی میکردم.
مصاحبه محمد مایلی کهن را در تاریخ ۱۹ اردیبهشت سال ۱۳۹۲ در خبرورزشی مشاهده می کنید.