سردرگمی پرسپولیس در آستانه سفر به آبادان
منبع : طرفداری
در آستانه دیدار با نفت آبادان هنوز پرسپولیسی ها تکلیف خود را نمی دانند.
به گزارش طرفداری، در شرایطی که هر تیمی برای موفقیت نیاز به تمرکز داشته و باید از نظر فنی و روحی برمشکلات داخل و خارج زمین غلبه کند، در پرسپولیس وضعیت کاملا برعکس است و اتفاقاتی که در دو بازی پیاپی مقابل فولاد و به ویژه آلومینوم رخ داد، باعث شده تا سرخ پوشان در فاصله 72 ساعت تا بازی با نفت آبادان از نظر روحی شرایط خوبی نداشته و تمرکز مهم ترین حلقه گم شده این مجموعه تلقی شود.
یحیی گل محمدی پس از برگزاری یک جلسه تمرین با تیم امید، روز قبل به تیم استراحت داد و هنوز مشخص نیست چه تصمیمی برای بازی با صنعت نفت آبادان گرفته است. آن هم در شرایطی که مجموعه تیم باید روز سه شنبه راهی آبادان شود و هنوز کسی نمی داند در ذهن سرمربی تیم چه می گذرد. او قرار است به تیم اصلی بازی دهد یا با عملی کردن تهدیدش از تلفیق بازیکنان اصلی و تیم امید و حتی بازیکنان زیر 21 سال و 19 سال حاضر در لیست بهره خواهد برد.
در این میان این امیدواری وجود دارد که گل محمدی بهترین تصمیم را اتخاذ کند. به هرحال او آن قدر مربی باهوشی بوده و آن قدر تجربه کسب کرده که بداند در دیدارهای پیش رو چه تصمیمی بگیرد.