بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

بازگشت آزادکاران به کشور؛ آغاز اردو بدون مسافران کرواسی

منبع : خبرگزاری تسنیم
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : شنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۲:۰۲

– اخبار ورزشی –

به گزارش خبرگزاری تسنیم، تیم کشتی آزاد کشورمان با 6 کشتی‌گیر در اولین مسابقه رنکینگ‌ اتحادیه جهانی در سال 2023 شرکت کرد که حاصل آن کسب چهار نشان طلا و دو نقره بود.

رضا اطری در 57 کیلو، علی سوادکوهی در 79 کیلو، حسن یزدانی در 86 کیلو و امیرحسین زارع در 125 کیلو با شکست همه حریفان‌شان صاحب مدال طلا شده و یونس امامی در 74 کیلو و امیرعلی آذرپیرا در 97 کیلو با قبول شکست در فینال، به مدال نقره رضایت دادند.کشتی آزاد تورنمنت زاگرب| 2 طلا و یک نقره در روز اول برای کشتی ایران/ قهرمانی پادشاه با 44 امتیاز فنی

 

این تیم که با هدایت احسان امینی و اباذر اسلامی در زاگرب حاضر شده بود، بامداد امروز (شنبه) وارد تهران شد.

این در حالی است که دور جدید تمرینات تیم ملی که مختص نفرات حاضر در مسابقات قهرمانی آسیاست، از فردا (16 بهمن) در کمپ تیم‌های ملی آغاز خواهد شد.

6 کشتی‌گیر اعزامی به تورنمنت زاگرب در این اردو غایبند و احتمالا از اردوی بعدی به جمع آزادکاران ملحق خواهند شد.

علیرضا سرلک در 57 کیلو، یاسین رضایی در 61 کیلو، پیمان بیابانی در 65 کیلو، مرتضی قیاسی در 70 کیلو، حسین ابوذری در 74 کیلو، امیرحسین کاووسی در 79 کیلو، علیرضا کریمی در 86 کیلو، ارشک محبی در 92 کیلو، مجتبی گلیج در 97 کیلو و امیررضا معصومی در 125 کیلو نفرات اعزامی کشتی آزاد به مسابقات قهرمانی آسیا هستند.

انتهای پیام/

دسته بندی ها : خبرگزاری تسنیم
برچسب ها : ,

خرید بلیط اتوبوس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *