نگرانی سران بایرن مونیخ از حذف زود هنگام این تیم برای سومین فصل در دی اف بی پوکال
منبع : طرفداری
بایرن مونیخ در سالهای گذشته نتوانسته نتایج خوبی در دی اف بی پوکال به دست بیاورد و اکنون با فرم نه چندان جالب این تیم پس از آغاز رقابتهای بوندسلیگا، نگرانیهایی در این رابطه به وجود آمده است.
طرفداری | به گزارش گئورگ هولزنر از کیکر، در زابنر اشتغاسه (مقر باشگاه بایرن مونیخ)، سران این تیم نسبت به بازی هفته آینده و خارج از خانه در دی اف بی پوکال مقابل ماینتس هشدار میدهند و نگرانیهایی دارند. خروج زود هنگام از این رقابتها برای سومین فصل متوالی، یک فاجعه برای باواریاییها خواهد بود.
بایرن مونیخ فصل گذشته در مرحله دوم دی اف بی پوکال با شکست سنگین 5-0 مقابل مونشن گلادباخ از دور این رقابتها کنار رفت. دو فصل قبل نیز باز در همین مرحله مقابل هولشتاین کیل در ضربات پنالتی مغلوب شد. هر چند که در این فصل بالاخره موفق شدند از این مرحله بالاتر بیایند. آنها آخرین بار در سال 2020 و کسب شش گانه رویایی، موفق به کسب قهرمانی در جام حذفی آلمان شده بودند و در فینال با نتیجه 4-2 بایرلورکوزن را شکست دادند.