بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

بازگشت تدریجی مندی به تمرینات بعد از مصدومیت طولانی مدت

منبع : خبرگزاری دانشجو
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 25 مهر 1404 | 12:16

فرلاند مندی پس از غیبت طولانی‌مدت به دلیل پارگی تاندون عضله چهارسر ران، به‌تدریج به تمرینات گروهی رئال مادرید بازمی‌گردد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، فرلاند مندی پس از غیبتی نزدیک به شش ماه، آماده بازگشت به تمرینات گروهی است. مندی در فینال جام حذفی که ۲۶ آوریل به بارسلونا باختند، مصدوم شد. تشخیص داده شد که او دچار پارگی تاندون عضله چهارسر ران راست شده است، مصدومیتی جدی که نیاز به فرآیند بهبودی طولانی‌مدت دارد.

مندی به‌تدریج به تمرینات گروهی بازمی‌گردد و تیم پزشکی باشگاه برای جلوگیری از احتمال عود مصدومیت، او را تحت فشار قرار نخواهد داد، بویژه اینکه پست مدافع چپ با جذب آلوارو کارراس از بنفیکا و حضور فران گارسیا به‌عنوان جانشین، تأمین شده است. به عبارت دیگر، همان‌طور که نشریه اتلتیک گزارش داده است، چند هفته طول خواهد کشید تا مندی به سطح بازی برسد و در یک مسابقه رسمی به میدان برود. 

مدافع ۳۰ ساله فرانسوی که از سال ۲۰۱۹ تاکنون ۱۷ مصدومیت مختلف را تجربه کرده، ۱۱۲ بازی را از دست داده است و حالا باید برای بازگشت به ترکیب اصلی با آلوارو کارراس و فران گارسیا رقابت کند

/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *