بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

همدردی بوژوویچ با مردم بندرعباس (عکس)

منبع : ورزش 3
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 10 اردیبهشت 1404 | 0:43

سرمربی سابق استقلال به سانحه دلخراش انفجار در بندرعباس واکنش نشان داد.

به گزارش “ورزش سه”، میودراگ بوژوویچ که حدود یک هفته قبل به پایان همکاری کوتاه مدت خود با استقلال رسید، همچنان در ایران حضور دارد و پیگیری حواشی و اخبار داخلی است که اکنون به حادثه تلخ در بندرعباس واکنش نشان داد.

سرمربی سابق استقلال که تجربه کار در جنوب ایران را دارد و عملکرد موفقی در استقلال خوزستان بر جای گذاشت، اکنون در پیامی با مردم داغدار در حادثه انفجار در بندر شهید رجائی بندرعباس ابراز همدردی کرد.

2179994

بوژوویچ با انتشار تصویری در صفحه اینستاگرام خود که روی آن به سانحه انفجار اخیر در بندرعباس اشاره داشته، نوشته: «در کنار مردم دریا همدردیم» و در متن کوتاهی نیز اشاره کرده: «با مردم ایران ابراز همدردی می‌کنم».

سرمربی سابق استقلال پس از خبر قطع همکاری این باشگاه، فرصت خداحافظی با شاگردانش را به دست نیاورد، اما همچنان در تهران حضور دارد و اکنون به حادثه بندرعباس واکنش نشان داد.

دسته بندی ها : ورزش 3
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *