بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

احتمال اضافه‌شدن خسرو حیدری به کادر مجتبی جباری در استقلال

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 4 اردیبهشت 1404 | 16:35

مربی استقلال در زمان ریکاردو ساپینتو، پس از چراغپور و شکوری اصلی‌ترین گزینه دستیاری مجتبی جباری روی نیمکت آبی‌ها است.

مربی استقلال در زمان ریکاردو ساپینتو، پس از چراغپور و شکوری اصلی‌ترین گزینه دستیاری مجتبی جباری روی نیمکت آبی‌ها است.

طرفداری | دنبال برکناری بوژوویچ از استقلال، مجتبی جباری به عنوان ششمین سرمربی فصل استقلال سکان هدایت آبی‌پوشان را بر عهده گرفت. این جابجایی در شرایطی رقم خورد که مدیران استقلال همچنان در حال رایزنی برای حضور سرمربی خارجی روی نیمکت استقلال در فصل آینده هستند.

در ادامه تغییرات نیمکت استقلال جلال چراغپور و سپس هادی شکوری هم به عنوان دستیاران جباری به استقلال اضافه شدند و از امروز در تمرینات آبی‌پوشان پایتخت حضور پیدا خواهند کرد، چراغپور علاوه بر حضور روی نیمکت استقلال به تیم‌های پایه این باشگاه نیز کمک خواهد کرد. به‌نقل از برنا، احتمالا گزینه بعدی استقلال برای کمک به جباری خسرو حیدری خواهد بود. 

همچنین یکی از اعضای هیئت مدیره استقلال که از بین مربیان خارجی مطرح شده بیش از بقیه اعضا به دنبال برگرداندن ساپینتو است هم قرار شده در صورت محقق شدن این اتفاق خسرو حیدری را با حفظ سمت در آکادمی استقلال به عنوان دستیار او روی نیمکت استقلال معرفی کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *