بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

حضور ۶ ملی‌پوش جودو در مسابقات قهرمانی آسیا

منبع : ورزش 3
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 29 فروردین 1404 | 19:51

تیم ملی جودو با ۶ ورزشکار در بخش آقایان و بانوان در رقابت‌های قهرمانی آسیا حضور خواهد داشت.

به گزارش “ورزش سه” و به نقل از تسنیم، سی و سومین دوره رقابت‌های جودو قهرمانی آسیا از ۵ تا ۸ اردیبهشت ماه سال جاری در شهر بانکوک کشور تایلند برگزار خواهد شد و تیم ملی کشورمان پس از دو دوره غیبت مجدداً در این رویداد حضور خواهد داشت.

بر اساس اعلام فدراسیون جودو، تیم ملی کشورمان در این مسابقات با رویکرد جوانگرایی و با ۵ نماینده در بخش مردان و یک جودوکار در بخش بانوان حضور خواهد داشت.

ابوالفضل محمودی در وزن ۶۶- کیلوگرم، الیاس پرهیزگار در وزن ۸۱- کیلوگرم، امیرعباس چوپان در وزن ۹۰- کیلوگرم، علیرضا نیک‌سرشت و حسین نامدار در وزن ۱۰۰- کیلوگرم، نمایندگان کشورمان در بخش مردان خواهد بود. هدایت تیم ملی برعهده حسین قمی خواهد بود و حامد ملک‌زاده نیز مربی تیم کشورمان است.

در بخش بانوان هم مریم بربط در وزن ۷۸- کیلوگرم با هدایت معصومه جعفری در این رویداد حضور خواهد داشت.

آخرین حضور جودو ایران در رقابت‌های قهرمانی آسیا به سال ۲۰۲۱ در قرقیزستان برمی‌گردد که تیم کشورمان موفق به کسب مدال نشد.

دسته بندی ها : ورزش 3

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *