درخواست جمعی از اعضای فدراسیون بولینگ و بیلیارد از وزیر ورزش
منبع : خبرگزاری میزانخبرگزاری میزان – با وجود اینکه حدود ۳ ماه از انتخاب احمد دنیامالی به عنوان وزیر ورزش و جوانان میگذرد، اما هنوز در کمال تعجب بسیاری از فدراسیونها در بلاتکلیفی به سر میبرند و با سرپرست اداره میشوند. فدراسیونهای دارای سرپرست یعنی شطرنج، بولینگ و بیلیارد، ورزشهای دانشگاهی و ورزشهای روستایی و عشایری هستند که در انتظار برگزاری انتخابات به سر میبرند که در این بین وضعیت فدراسیون بولینگ و بیلیارد بسیاری عجیب است.
تاریخ انتخابات این فدراسیون درحالی ۳۰ آبان تعیین شده که حواشی بسیار زیادی پیرامون این فدراسیون مطرح شده و اخبار ضد و نقیضی از آن به گوش میرسد.
در همین راستا برخی اعضای فعال در رشته بولینگ و بیلیارد در واکنش به وضعیت این فدراسیون در چند ماه گذشته که زیر نظر سرپرست اداره میشده و مهلت قانونی سرپرست آن هم به اتمام رسیده، در نامهای به وزیر ورزش خواهان لغو مجمع ٣٠ آبان شدند و دلایل قانونی خود را مطرح کردند.
متن نامه به شرح زیر است:
جناب آقای دنیامالی وزیر محترم ورزش و جوانان
عرض سلام
احتراماً درخصوص مجمع انتخاباتی و نامنویسی مجدد کاندیدای احراز پست ریاست فدراسیون بولینگ و بیلیارد موارد و نکات بسیار مهم و دارای تناقض اساسنامه فدراسیونهای ورزشی مورد توجه و بررسی قرار گرفته شده است که قابل پیگیری اشخاص در مراجع قضایی میباشد را به اختصار به عرض میرساند و تصمیمگیری نهایی منوط به دستور حضرتعالی است.
۱- پس از اتمام دوره سوم ریاست هاشم اسکندری، در تیرماه ۱۴۰۱ نامنویسی کاندیدا انجام پذیرفته و در نهایت ۳ کاندید نهایی تأیید صلاحیت شده و هاشم اسکندری هم از نظر مدارک لازم جهت چهارمین دوره متوالی کاندید شدن فاقد شرایط بوده و هم از نظر مراجع ذیصلاح عدم احراز صلاحیت شده است.
۲- وی بواسطه حکم حمید سجادی، وزیر وقت ورزش به عنوان سرپرست فدراسیون ابقا شد و در حالیکه دور سوم ریاست وی ۳۰ مهر سال ۱۴۰۱ به پایان رسید، تا آذرماه سال ۱۴۰۲ سرپرستی فدراسیون را بر عهده داشت (که این امر تخلف و مقایر با اساسنامه فدراسیونهای ورزشی است).
از آذرماه ۱۴۰۲ باحکم کیومرث هاشمی، وزیر ورزش وقت علی سلطانپور (دبیر فدراسیون) بعنوان سرپرست جدید برای برگزاری مجمع انتخاباتی منصوب شد که متأسفانه به دلیل مشکلات مدیریتی داخلی وزارتخانه طی ۲ سال و ۳ ماه گذشته و برگزاری دو مجمع انتخابات این فدراسیون که ناتمام مانده و اعمال نفوذ هاشم اسکندری مانع برگزاری انتخابات سالم شده است.
۳- علی سلطانپور سرپرست فعلی فدراسیون از آذرماه ۱۴۰۲ بعنوان سرپرست فدراسیون حضور دارد که این امر مغایر با اساسنامه فدراسیونهای ورزشی بوده و یک شخص میتواند فقط برای ۲ دوره متوالی ۳ ماهه سرپرستی فدراسیون را داشته باشد و پس از آن شخص دیگری باید منصوب گردد (تخلف محرز وزارتخانه)
۴- دوره ۳ ماه دوم سرپرستی علی سلطانپور در تاریخ ۸ خرداد ۱۴۰۳ به پایان رسیده و به همین لحاظ قانوناً وی نمیتواند سمتی در فدراسیون داشته و در نتیجه فارغ از نتیجه انتخابات آینده این فدراسیون مطمئناً سایر کاندیدایی که حائز آرای انتخاباتی نشدهاند نسبت به این تخلف معترض و به مراجع قضایی رجوع خواهند کرد.
۵- در حال حاضر تعدادی شکایت و مدارک در این موارد به دیوان عدالت اداری و وزارت ورزش ارائه شده است که تماماً مشخص مینماید مسیر طی شده از سمت وزارت ورزش دارای تناقضات بسیاری با اساسنامه جدید فدراسیونهای ورزشی است.
۶- طبق اساسنامه جدید فدراسیونهای ورزشی در نامنویسی مجدد کاندیداها شرط گذشت زمان لحاظ نشده و به همین واسطه کاندیدای اولیه که تایید صلاحیت شده و هیچگونه موردی نداشتهاند معترض و شکایت به دیوان عدالت اداری ارائه کردهاند.
۷- در نامنویسی مجدد محمدحسین واقف زاده (عضو اسبق هیأت رئیسه فدراسیون بولینگ وبیلیارد) در مرحله کمیسیون تطبیق مدارک مدیریتی با کمبود سوابق مدیریتی مردود و با اعتراض در تجدیدنظر کمیسیون نیز مورد مخالفت اکثریت قرار گرفته شد که گفته میشود با نظر مستقیم شروین اسبقیان، معاونت ورزشی وزارتخانه مدیریتش مورد تأیید قرار گرفت که این مورد نیز موجب اعتراضات فراوانی از طرف سایر کاندیدا شده است که نیاز است بازبینی شود.
پیشنهاد میشود با توجه به حواشی عدیده انتخاباتی این فدراسیون در رسانههای داخلی و حتی رسانههای معاند و زمان بسیار طولانی سرپرستی این فدراسیون که از زمان حمید سجادی تا به حال بوده و منتفی نمودن شائبه مهندسی انتخابات و شکایات و اعتراضات ارائه شده به وزارت ورزش و دیوان عدالت اداری نسبت به منصوب نمودن سرپرست جدید و سپس برگزاری مجمع انتخاباتی اقدام شود.
جمعی از فعالان رشته بولینگ و بیلیارد
انتهای پیام/