بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

دل؛ اعجوبه‌ی برزیلی که جهان فوتبال را مجذوب کرده و رویای منچسترسیتی را در سر دارد

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 25 آبان 1404 | 12:52

فوتبال برزیل همچنان سرشار از نوجوان و جوانان بااستعداد است.

فوتبال برزیل همچنان سرشار از نوجوان و جوانان بااستعداد است.

طرفداری | درخشش ستارگان نسل آینده فوتبال در جام جهانی زیر ۱۷ سال قطر ادامه دارد و در این میان، نام وندسون واندرلی سانتوس د ملو ـ مهاجم جوانی که او را با لقب «دل» می‌شناسند ـ بیش از هر بازیکن دیگری به چشم آمده است. این استعداد ۱۷ ساله با گلزنی در هر سه بازی مرحله گروهی، بار دیگر توجه جهانیان را به خود جلب کرده و بسیاری او را یکی از پدیده‌های بزرگ این تورنمنت می‌دانند.

دل که محصول آکادمی باشگاه باهیا است، مدت‌هاست با آمار گلزنی فوق‌العاده‌اش در رده‌های پایه خبرساز شده. او تنها در سال ۲۰۲۳ موفق شد ۴۰ گل به ثمر برساند و همین عملکرد، نگاه مربیان تیم ملی برزیل را به او معطوف کرد. دل در سال ۲۰۲۴ با عنوان آقای گل، نقش کلیدی در قهرمانی برزیل در مسابقات زیر ۱۵ سال آمریکای جنوبی داشت و اکنون در تیم زیر ۱۷ سال نیز عملکردی جذابی ارائه کرده است.

با وجود این درخشش، تیاگو رابلو، کارشناس معتبر فوتبال برزیل و نویسنده ترانسفرمارکت، معتقد است که دل حتی برجسته‌ترین استعداد نسل جدید فوتبال این کشور نیست. او نام‌هایی مانند آنجلو، گابریلمک، کاواپراتس و رایانروبرتو را پدیده‌هایی می‌داند که از نگاه استعدادسنج‌ها بالاتر از دل قرار دارند.

دل در رسانه‌های برزیل لقب «ارلینگ هالند برزیل» را به دست آورده؛ لقبی که بیشتر به دلیل توانایی بالای او در گلزنی است. با این حال، سبک بازی او شباهت چندانی به ستاره نروژی ندارد. قد ۱۷۵ سانتی‌متری او و نوع حرکت‌هایش باعث شده کارشناسان او را بیشتر به سرخیو آگوئرو یا خولیان آلوارز تشبیه کنند.

رابلو درباره ویژگی‌های او می‌گوید:

دل بازیکنی است که باید با دقت زیر نظر گرفته شود. بهترین ویژگی او تمام‌کنندگی است؛ خصوصیتی که هر باشگاهی آرزوی داشتنش را دارد. ولی در باهیا، او بزرگ‌ترین استعداد باشگاه نیست و تمرکز اصلی روی روان پابلو قرار دارد.

با وجود این تفاوت‌ها، خود دل از این مقایسه لذت می‌برد و در گفت‌وگویی با ESPN تأکید کرده که هالند برای او الهام‌بخش است:

از این لقب خوشحالم. هالند ستاره‌ای است که ویدیوهایش را بارها تماشا می‌کنم. فکر می‌کنم حرکاتم به او شباهت دارد.

نمایش‌های درخشان دل در قطر، استعدادیاب‌های بزرگی را به سمت او کشانده است. اما یک نکته مهم وجود دارد: مالکیت ۹۰ درصدی گروه سیتی بر باشگاه باهیا. به همین دلیل، مسیر انتقال این مهاجم جوان احتمالاً از دل پروژه جهانی همین گروه می‌گذرد و منچسترسیتی می‌تواند جدی‌ترین مقصد آینده او باشد.

سرمایه‌گذاری سنگین گروه سیتی روی آکادمی باهیا، با هدف ساختن نسلی از استعدادهای نخبه انجام شده؛ نسلی که دل، روان پابلو و کاوئه فورکیم در مرکز آن قرار دارند. دل نیز هدفش را پنهان نمی‌کند:

رویای بازی برای باشگاهی مثل منچسترسیتی را دارم؛ به نظر من بهترین باشگاه دنیاست.

دسته بندی ها : طرفداری
برچسب ها : , ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *