بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

یانیک سینر برابر کارلوس آلکاراس؛ پای ۶ میلیون دلار وسط است

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 25 مهر 1404 | 10:17

تکلیف مسابقه میلیون دلاری ریاض با مصاف سینکاراس مشخص می‌شود.

تکلیف مسابقه میلیون دلاری ریاض با مصاف سینکاراس مشخص می‌شود.

طرفداری | دیدارهای نیمه نهایی تنیس جام ۶ پادشاه عربستان با برتری قاطع کارلوس آلکاراس و یانیک سینر به پایان رسید. در دیدار نخست این مرحله، کارلوس آلکاراس اسپانیایی برابر تیلور فریتز آمریکایی ۲ بر صفر و با نتایج ۶ بر ۴ و ۶ بر ۲ به برتری رسید و قاطعانه راهی فینال شد. در دیگر دیدار مرحله نیمه نهایی این رقابت ها نیز یانیک سینر ایتالیایی با نتیجه قاطع ۲ بر صفر از سد نواک جوکوویچ صرب گذشت و راهی فینال شد. سینر در این دیدار با نتایج ۶ بر ۴ و ۶ بر ۲ برابر اسطوره تنیس جهان به برتری رسید.

به این ترتیب دیدار نهایی این مسابقات میان کارلوس آلکاراس و یانیک سینر برترین تنیسورهای جهان برگزار می شود. جایزه نقدی قهرمان این مسابقات مبلغ ۶ میلیون دلار است که بیشتر از تمامی رویدادهای تنیس در جهان محسوب می شود.

الکساندر زورف و استفانوس سیتسیپاس دیگر شرکت کنندگان این مسابقات بودند که شب گذشته چهارشنبه با شکست برابر تیلور فریتز و یانیک سینر از دور مسابقات حذف شدند اما هر کدام مبلغ یک و نیم میلیون دلار جایزه دریافت کردند. سال گذشته یانیک سینر در دیدار نهایی برابر کارلوس آلکاراس به برتری ۲ بر یک رسید و جایزه ۶ میلیون دلاری این مسابقات را از آن خود کرد.

خلاصه فینال ویمبلدون ۲۰۲۵؛ پیروزی ۳-۱ یانیک سینر مقابل کارلوس آلکاراس و تاج‌گذاری تنیسور ایتالیایی

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *