هواداران استقلال علیه ساپینتو شدند
هواداران استقلال به ساپینتو؛ زودتر برو!

از اواخر نیمه اول دیدار استقلال و المحرق بحرین انتقاد هواداران استقلال در فضای مجازی علیه سرمربی این تیم شروع شد.
هواداران استقلال در دقایق پایانی دیدار برابر المحرق بحرین بار دیگر نام فرهاد مجیدی را فریاد زدند. این اتفاق در حالی رخ داد که پیشتر در بازی مقابل پیکان نیز پس از گل خوردن استقلال، بخشی از تماشاگران مجیدی را تشویق کرده بودند اما لیدرهای باشگاه مانع ادامه آن شدند.
در ورزشگاه شهر قدس اما صدای نام مجیدی برای لحظاتی فضای ورزشگاه را پر کرد؛ اتفاقی که نشاندهنده خشم و ناامیدی بخشی از هواداران از شرایط فعلی تیم بود.
نام فرهاد مجیدی برای استقلالیها تنها یک سرمربی نیست؛ او آخرین قهرمانی لیگ برتر را با آبیها به دست آورد، آن هم در فصلی که بدون شکست به پایان رسید. همین جام برای هواداران هنوز ارزشمندترین افتخار سالهای اخیر استقلال محسوب میشود.
طی سه سال گذشته، هر بار استقلال دچار بحران شد، نام مجیدی دوباره بر سر زبانها افتاد و حالا نیز تاریخ تکرار شده است. با این تفاوت که شرایط خود او در البطائح امارات مساعد نیست. مجیدی در هفت بازی اخیر تنها یک برد داشته و پنج بار شکست خورده است.
این همزمانی ناکامی استقلال در ایران و افت البطائح در امارات، شایعه بازگشت او به نیمکت آبیها را بیش از گذشته تقویت کرده است. مدیران استقلال پیشتر دوبار برای بازگرداندن او اقدام کردند اما هر دو بار پاسخ منفی گرفتند. حالا فشار هواداران و شرایط مشابه دو تیم باعث شده احتمال بازگشت او پررنگتر شود.
با این حال، مجیدی پیشتر اعلام کرده بود تا زمانی که در امارات به موفقیتی نرسد، قصد بازگشت به فوتبال ایران را ندارد. باید دید آیا این شرایط متزلزل، سرنوشت را طوری رقم میزند که نیمکت استقلال بار دیگر به محبوبترین اسطوره هواداران برسد یا خیر.


درخشان به ناکامی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ اشاره کرد ؛ استراتژی اجرا نشد
تأکید پیشکسوت استقلال بر اهمیت عملکرد تیم در مسابقات حساس
شکایت باشگاه استقلال از کاپیتان پرسپولیس
سرمربی استقلال رامین رضاییان را نقره داغ کرد + جزئیات
هشدار جدی پیشکسوت استقلال به سرمربی تیم ملی فوتبال ایران
ستاره جنجالی استقلال در تمرینات آفتابی شد + جزئیات









