عملکرد خوب خرید جدید رئال مادرید در اولین بازی
عملکرد خوب آردا گولر در اولین بازی اش برای رئال مادرید برابر آراندینا

آردا گولر در اولین بازی خود با پیراهن رئال نشان داد که چرا برای خرید او ۳۰ میلیون یورو هزینه شده است.
آردا گولر دیشب ۵۹ دقیقه در ورزشگاه خوان کارلوس هیگِرو در آراندا دی دوئرو بازی کرد و از خوبهای رئال بود. گولر به عنوان هافبک بازی کرد و یک توپ او نیز با بدشانسی به تیر برخورد کرد.
درست ۶ ماه پس از رسمی شدن قراردادش با رئال مادرید، آردا گولر اولین دقایق خود را با پیراهن سفید رئال تجربه کرد. پس از ماهها مصدومیت، گولر شب هیجانانگیزی را پشت سر گذاشت و در دقایقی که بازی کرد، نشان داد چرا رئال برای او ۳۰ میلیون یورو هزینه کرده است.
در ۵۹ دقیقه حضورش در زمین، گولر ۵۶ بار در جریان بازی دخالت موثر داشت، ۳۹ پاس با موفقیت ۹۰ درصدی داد (دو تای آنها کلیدی بودند)، یک موقعیت واضح گلزنی ایجاد کرد، یک ضربه به تیر افقی زد، دو دریبل موفق داشت و در سه دوئل نیز پیروز شد. گولر ۱۰ توپ نیز از دست داد که بیشتر آنها ناشی از حرکات ریسکی او برای ایجاد موقعیت در زمین رقیب بود.
به خصوص گولر در نیم ساعت اول عملکرد قابل توجهی داشت و بهترین بازیکن تیمش بود؛ خطرناکترین رئالی میدان. رفتهرفته او به دلیل شرایط بدنی نه چندان خوبش افت کرد و سپس تعویض شد. اولین بازی برای گولر خاطرهانگیز و البته از نظر آماری مطلوب بود.


ابهام در تمدیدقرارداد ستاره رئال مادرید
خبرخوش برای رئال مادرید از کاپیتان
ستاره برزیلی قصدی برای جدایی از بارسلونا ندارد
مدت زمان دوری ستاره بارسلونا مشخص شد
در وصف مهدی طارمی؛ ستاره ای که به اندازه کافی به او پرداخته نمی شود
لحظه خاص برای یامال در نیوکمپ از راه رسید









