بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ضربه خطرناک به گریزمان در بازی برابر یونان + عکس

خطای خشن ماوروپانوس باعث خونریزی گریزمان

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 خرداد 1402 | 8:14
فرانسه ؛ خطای خشن ماوروپانوس باعث خونریزی گریزمان

خطای بسیار خشن کونستانتینوس ماوروپانوس باعث خونریزی آنتوان گریزمان از ناحیه سر شد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

نیمه اول دیدار تیم‌های فرانسه و یونان با تساوی بدون گل به پایان رسید اما شاگردان دیدیه دشان در شروع نیمه دوم خیلی زود موفق به باز کردن دروازه حریف شدند؛ این گل از روی نقطه پنالتی به ثمر رسید؛ پنالتی‌ای که بعد از یک خطای بسیار خشن روی آنتوان گریزمان اعلام شد.

متئو لاهوز، داور اسپانیایی بازی، در نیمه اول چند صحنه مشکوک داخل محوطه جریمه یونان را پنالتی تشخیص نداد تا عتراض فرانسوی را برانگیزد. خطای ترسناک کونستانتینوس ماوروپانوس اما او را مجاب به اعلام ضربه پنالتی برای تیم میزبان کرد.

روی یک ارسال به داخل محوطه جریمه یونان آنتوان گریزمان برای سرزنی به هوا بلند شد اما ماوروپانوس بی‌محابا و بدون کوچکترین احتیاطی با کف استوک خود گیج گاه بازیکن حریف را نشانه رفت و او را به شدت سرنگون کرد.

فرانسه ؛ خطای خشن ماوروپانوس باعث خونریزی گریزمانگریزمان بعد از این خطا در حالی که از ناحیه سر دچار خونریزی شده بود روی زمین افتاد. لاهوز بی‌درنگ در سوت خود دمیده و از پزشکان خواست تا برای مداوا وارد زمین شوند.

او در همین حین با حالتی کاملا دستپاچه یک کارت زرد هم به بازیکن یونان نشان داد؛ جالب اینجاست که صحنه ترسناک خطا به حدی بود که حتی داور بازی را هم ترساند و کارت زرد در حین بیرون آمدن از جیب او روی زمین افتاد.

فرانسه ؛ خطای خشن ماوروپانوس باعث خونریزی گریزمان
با وجود این خطای خشن و خونریزی از ناحیه سر گریزمان بعد از باندپیچی به بازی برگشت. کیلیان امباپه هم بعد از هدر دادن ضربه اول و تکرار آن، دومی را به گل تبدیل کرد تا فرانسه ۱-۰ از یونان پیش بیفتد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *