کنایه آتشین اسطوره استقلال به ساپینتو
ادموند اختر : استقلال زیبا بازی کرد چون ریکاردو ساپینتو کنار زمین نبود

ادموند اختر پیشکسوت استقلال گفت : یکی از دلایلی که استقلال زیبا بازی کرد نبودن ساپینتو کنار خط بود چون رفتارهای ساپینتو در کنار خط، تمرکز بازیکنان را از بین میبرد و این رفتارها از یک مربی حرفهای نباید دیده شود.
ادموند اختر پیشکسوت استقلال در خصوص عملکرد استقلال در ۸ بازی گذشته گفت:
استقلال در مجموع عملکرد خوبی داشته و در دیدار با فولاد هم فوتبالی منطقی و زیبا را به نمایش گذاشت. یکی از دلایلی که استقلال زیبا بازی کرد نبودن ساپینتو کنار خط بود چون رفتارهای ساپینتو در کنار خط، تمرکز بازیکنان را از بین میبرد. این رفتارها از یک مربی حرفهای نباید دیده شود. اگر ساپیتو کنار زمین حضور داشت قطعاً بازی ۲۰ دقیقه متوقف میشد!
وی در خصوص اعتراض استقلالیها به داوری بازی با فولاد عنوان کرد:
حداقل یک پنالتی باید برای استقلال گرفته میشد. به هر حال اشتباهات داوری در فوتبال وجود دارد و استقلال از این موضوع ضرر کرد.
اختر در ارتباط با نیمکت نشینی صالح حردانی که ممکن است با از دست دادن جام جهانی همراه شود، تأکید کرد:
حردانی بازیکن خوبی است ولی اینکه چرا بازی نمیکند را باید از ساپینتو پرسید چون سرمربی تصمیمگیرنده است. از طرفی اعتقاد دارم بازدهی یامگا در فاز تهاجمی بیشتر است و او نباید در خط دفاعی به بازی گرفته شود.
مهاجم پیشین استقلال با اشاره به شرایط مهدی قایدی تصریح کرد:
قایدی در بازیهای اخیر نتوانسته به استقلال و خودش کمک کند. او برای جدایی از استقلال تصمیم اشتباهی گرفت و نباید به امارات میرفت. امیدوارم قایدی خیلی زود به دوران اوج برسد.


یک استقلالی در آستانه قبول هدایت مس رفسنجان !! + جزئیات
استقلال ستاره محبوب هواداران پرسپولیس را نقره داغ کرد + جزئیات
خبر مهم از دیدار استقلال خوزستان و خیبر خرم آباد + جزئیات
رکورد ویژه برای ستاره محبوب هواداران پرسپولیس + جزئیات
کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال مالک تراکتور را نقره داغ کرد + جزئیات
پرسپولیس و پیکان بدون تماشاگر!









