کرونا ابهام بزرگ بازیکنان پرسپولیس در بازی دوستانه با گل گهر
وضعیت نگران کننده کرونایی های پرسپولیس برای دیدار دوستانه با گل گهر

وضعیت نگران کننده کرونایی های پرسپولیس برای دیدار دوستانه با گل گهر حضور برخی از بازیکنان سرخپوش در این دیدار را در هالهای از ابهام قرار داده است.
تعداد بازیکنان کرونایی پرسپولیس هنوز مشخص نیست.
مشکوک بودن برخی بازیکنان باشگاه پرسپولیس به ویروس کرونا باعث شد یحیی گل محمدی مجوز حضور آن ها در بازی تدارکاتی دیروز مقابل فولاد را صادر نکند. یحیی گل محمدی که روی مسائل بهداشتی بازیکنان و کادرش به شدت حساس است با وجود اینکه تست برخی بازیکنان منفی بود اما چون علائم سرماخوردگی داشتند، اجازه بازی به آن ها نداد و از آن ها خواست بیشتر استراحت کنند.
برهمین اساس اجازه بازی به نفراتی چون مهدی عبدی، احمد گوهری و سیامک نعمتی داده نشد. قرار است از آن ها تست مجدد گرفته شده و پس از تست دوم گل محمدی با خیال راحت در مورد حضور آن ها در بازی با گل گهر تصمیم گیری کند.
شنیده می شود تست نعمتی و عبدی احتمالا منفی خواهد بود. به هر روی این روزها غیبت بازیکنان پرسپولیس به دلیل ملی پوش بودن، آسیب دیگی و کرونا یا علائم کرونا به یکی از چالش های یحیی گل محمدی تبدیل شده است و باید دید در بازی تدارکاتی بعدی که قرار است مقابل گل گهر انجام شود، چند بازیکن می توانند مهیای حضور در میدان شوند.


درخواست اوسمار ویرا برای بازگشت اسطوره محبوب هواداران پرسپولیس
واکنش خاص سرمربی پیکان به دیدار مقابل پرسپولیس + جزئیات
واکنش معنادار سرمربی پرسپولیس به دیدار حساس مقابل پیکان + جزئیات
دردسر بزرگ برای اوسمار ویرا در آستانه دیدار پرسپولیس و پیکان + جزئیات
باشگاه پرسپولیس در آستانه شکار آقای گل ازبکستان
جلسه ویژه انضباطی درباره شهرآورد ۱۰۶









