بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تصمیم قطعی رئال مادرید برای فروش ستاره

رئال مادرید به دنبال فروش خسوس وایخو

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 10 تیر 1403 | 13:10
وایخو ؛ رئال مادرید به دنبال فروش خسوس وایخو

رئال مادرید تصمیم گرفته همین تابستان و بعد از ۹ سال، خسوس وایخو را به صورت دائمی بفروشد و با او قطع همکاری کند.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

وایخو در سال ۲۰۱۵ از ساراگوسا به رئال مادرید پیوست، اما هرگز فرصتی برای نشان دادن توانایی‌هایش در این تیم پیدا نکرد.

او در طول چند فصل اخیر بارها به صورت قرضی در باشگاه‌های دیگری توپ زد. این بازیکن سابقه بازی برای آینتراخت فرانکفورت، وولورهمپتون و گرانادا را به صورت قرضی دارد.

این مدافع اسپانیایی پس از پایان فصل ۲۱-۲۰۲۰ به رئال مادرید برگشت اما آنچلوتی فرصتی برای بازی به او نداد و این بازیکن نتوانست توانایی‌هایش را در این تیم به نمایش بگذارد. بهترین بازی همه عمر او برابر سیتی در دیدار برگشت نیمه نهایی لیگ قهرمانان ۲۲-۲۰۲۱ بود که در وقت های اضافه به زمین رفت و درخشان کار کرد.

تابستان گذشته سرمربی رئال مادرید پیش از آغاز تمرینات پیش فصل تیمش به مدیران این باشگاه اعلام کرد که نیازی به وایخو ندارد و او در فهرست مازادش قرار گرفته است.

با این حال، این بازیکن اعلام کرده بود که هیچ تصمیمی برای جدایی ندارد و امیدوار است که بتواند در فصل جدید اعتماد آنچلوتی را به دست آورد و وارد ترکیب رئال مادرید شود.

اما آنچلوتی بار دیگر به شکل واضح به مدیران رئال اعلام کرده که وایخو به هیچ وجه جایی در برنامه‌هایش ندارد و باید در همین تابستان از این باشگاه جدا شود چون فرصتی برای بازی در این تیم در فصل آینده پیدا نخواهد کرد.

به این ترتیب وایخو بار دیگر از رئال مادرید جدا شد و تا ژوئن ۲۰۲۴ به صورت قرضی به گرانادا برگشت اما او در فصل گذشته فقط ۱۰۸ دقیقه بازی کرد و از سه ژانویه نیز دیگر او را در میادین فوتبال ندیده ایم.

وایخو تا ۲۰۲۵ با رئال قرارداد دارد و حتی جدایی ناچو نیز باعث نشده رئال روی حفظ او برنامه ریزی کند. طبق گزارش آاس، تصمیم قطعی است و وایخو همین تابستان فروخته خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *