فرهاد مجیدی به وعده جنجالی خود درباره بازیکنان استقلال عمل کرد!
فرهاد مجیدی امیرعلی صادقی، علیرضا رضایی و سینا سعیدیفر را به تیم ملی امید نداد

با توجه به حساسیت دو دیدار باقیمانده تیم استقلال فرهاد مجیدی حاضر نشد دروازهبانان تیمش را به اردوی تیم زیر ۲۳ سال ایران بفرستد.
فرهاد مجیدی سرمربی تیم استقلال پس از اعلام لیست ۲۳ نفره تیم ملی امید فوتبال ایران به مسئولان باشگاه استقلال اعلام کرد امیرعلی صادقی، علیرضا رضایی و سینا سعیدیفر را به اردوی تیم ملی نخواهد داد.
او با اعلام نیاز نسبت به هر سه بازیکن جوان تیمش تا پایان دیدار هفته آخر مقابل نفت مسجدسلیمان از باشگاه استقلال خواسته بود که هر طور شده اجازه این سه بازیکن را بگیرند. مجیدی که غیر از حسین حسینی دروازهبان دیگری روی نیمکت تیمش ندارد حضور هر دو دروازهبان دوم و سوم تیمش در اردوی تیم امید را غیر ممکن دانسته و با توجه به حساسیت مسابقات پیش رو اعلام کرده پس از دیدار تیمش در هفته آخر روز هشتم خرداد بازیکنان منتخب مهدوی کیا در استقلال را در اختیار تیم زیر ۲۳سال خواهد گذاشت.
طبق اعلام قبلی در حالیکه بازیکنان تیم امید باید روز چهارشنبه بیست و هشتم اردیبهشت خودشان را به کادرفنی تیم ملی معرفی میکردند تا این لحظه هیچ یک از دعوت شدگان تیم استقلال به هتل محل استقرار شاگردان مهدی مهدوی کیا نرفته اند.
ناگفته نماند؛ کاروان تیم امید ایران ساعت ۲۱ امشب عازم شهر بغداد خواهد شد تا پس از دو دیدار دوستانه مقابل این تیم از طریق ترکیه راهی ازبکستان شود. مسابقات قهرمانی امیدهای آسیا در کشور ازبکستان برگزار خواهد شد.


خبر مهم از دیدار استقلال مقابل ملوان بندرانزلی + جزئیات
اعلام زمان نشست خبری سرمربی استقلال و ملوان
ستاره مغضوب استقلال بدون جریمه مالی برگشت
جلسه ویژه انضباطی درباره شهرآورد ۱۰۶
تلاش فرعباسی برای برگشت به دروازه استقلال
مدیرعامل جدید استقلال مشخص شد + جزئیات









