دربی باز هم قرمز شد/ خط حمله ویرانگری که افعیها را تسلیم کرد
منبع : خبرورزشی
در یکی از بزرگترین دیدارهای این هفته فوتبال ایتالیا و اروپا، میلان و اینتر در دربی دلامادونینا به مصاف هم رفتند که این بازی از هفته پنجم سری آ ایتالیا را روسونری ۳-۲ برد.
زننده نخستین گل بازی بروزوویچ هافبک کروات اینتر بود که تکبهتک شد و دقیقه ۲۱ دروازه مانیان را باز کرد. اما لیائو ستاره این روزهای روسونری با گل دقیقه ۲۸ خیلی زود کار را به تساوی کشاند.
نیمه دوم میلان شروع بهتری داشت و این مرتبه نوبت به ژیرو ستاره نیمه دوم بازی رسید که در دقیقه ۵۴ گل پیروزیبخش روسونری را بزند. دقیقه ۶۰ هم ژیرو پاس داد تا لیائو گل دوم خودش و سوم تیمش را بزند. ژکو که بهعنوان یار تعویضی وارد میدان شده بود دقیقه ۶۷ گلزنی کرد تا اینتر به فرار از شکست کمی امیدوار شود ولی دیوار مستحکم دفاعی میلان این برد را برای قرمز و مشکیها حفظ کرد.
میلان با این برد ۱۱ امتیازی شد و در صدر جدول قرار گرفت. اینتر ۹ امتیازی هم تیم پنجم جدول است.


یک استعداد دیگر از دست بارسلونا رفت !
مشکل جدی چلسی برای معامله قرضی با میلان
اولین خرید زمستانی میلان ار لیگ برتر انگلیس
غیبت مهره کلیدی میلان در دیدار برابر ناپولی
وضعیت مبهم مهاجم میلان ؛ مصدومیت دوباره ؟









