بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

درآمد پرسپولیس زیر تیغ قاچاق پوشاک؛ احکام قضایی برای سوءاستفاده‌کنندگان

منبع : خبرگزاری دانشجو
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 1 دی 1404 | 13:58

مدیر عامل سرخ‌ها از تداوم اقدامات حقوقی باشگاه پرسپولیس برای مقابله با سوءاستفاده از برند و لوگوی این باشگاه خبر داد؛ اقدامی که با صدور احکام قضایی علیه تولیدکنندگان و توزیع‌کنندگان البسه تقلبی، وارد مرحله جدی‌تری شده است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، پیمان حدادی در جدیدترین اقدام باشگاه پرسپولیس، امروز طی بیانیه ای اعلام کرد با پیگیری های حقوقی از برند قرمزها دفاع خواهد کرد.

به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، پیش از این و در راستای پیگیری‌های بخش حقوقی باشگاه در خصوص ناقضین لوگو و سوءاستفاده کنندگان از برند باشگاه پرسپولیس در حوزه‌های مختلف از جمله تولید و توزیع البسه تقلبی، مورد تعقیب و پیگیری حقوقی و کیفری قرار گرفت. در اطلاعیه پیشین باشگاه نیز آمده بود؛ با عنایت به هماهنگی‌ها و تحقیقات صورت گرفته علیه تولیدکنندگان محصولات و البسه تقلبی که از لوگوی باشگاه پرسپولیس بدون اخذ مجوز‌های لازم روی پوشاک مختلف استفاده می‌کنند، شکایت کیفری و حقوقی تنظیم و به مراجع قضایی تقدیم خواهد شد که با پیگیری‌های انجام شده، دو حکم مجزا برای اشخاصی که مرتکب جرم شده بودند از دادگاه کیفری اخذ شد. هر دو متهم پرونده‌ها علاوه بر ضبط کالا، به مدت ۶ ماه حبس تعزیری، معدوم نمودن علامت تجاری و جریمه محکوم شدند. در همین راستا از هواداران محترم درخواست می‌شود برای حمایت از باشگاه خود، محصولات اصلی را خریداری نمایند. 

گفتنی است زمانی اهمیت این موضوع بیشتر مشخص می‌شود که بدانیم بازار البسه تقلبی در ایران، یکی از گسترده‌ترین و پرگردش‌ترین بازارهای غیررسمی ورزشی است. هزاران پیراهن با لوگوی پرسپولیس هر فصل در مغازه‌ها، پاساژها و حتی فروشگاه‌های آنلاین به فروش می‌رسد، بدون آن‌که ریالی از این گردش مالی به خود باشگاه برسد. درآمدی که در فوتبال حرفه‌ای دنیا، بخش مهمی از بودجه باشگاه‌ها را تشکیل می‌دهد.

دسته بندی ها : خبرگزاری دانشجو
برچسب ها : , , ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *