بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

حمله رونی به صلاح: او کسی است که لیورپول را «زیر اتوبوس» انداخته؛ غرور بی‌جا داری!

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 17 آذر 1404 | 13:11

اسطوره منچستریونایتد هم به جمع منتقدان مو صلاح اضافه شد و خیلی رک و واضح او را سرزنش کرد‌.

اسطوره منچستریونایتد هم به جمع منتقدان مو صلاح اضافه شد و خیلی رک و واضح او را سرزنش کرد‌.

طرفداری | وین رونی، ستاره سابق فوتبال انگلیس، اظهارات اخیر محمد صلاح را به‌شدت مورد انتقاد قرار داد و معتقد است این صحبت‌ها می‌تواند به اعتبار و میراث او در باشگاه لیورپول آسیب بزند.

ماجرا از مصاحبه‌ای آغاز شد که محمد صلاح پس از تساوی این هفته لیورپول مقابل لیدز انجام داد؛ جایی که او با لحنی صریح از آینده نامشخص خود در آنفیلد صحبت کرد. مهاجم مصری اعلام کرد که دیگر رابطه‌ای با آرنه اشلوت، سرمربی هلندی لیورپول، ندارد و همچنین مدعی شد از سوی باشگاه «زیر اتوبوس انداخته شده است (کنایه از قربانی شدن)». این اظهارات، شایعات مربوط به احتمال جدایی او در پنجره نقل‌وانتقالات ژانویه را تشدید کرد.

وین رونی در برنامه Wayne Rooney Show شبکه BBC، این مصاحبه را غیرقابل‌قبول دانست و گفت:

این گفت‌وگو اصلاً نباید انجام می‌شد. آرنه اسلوت باید اقتدارش را نشان دهد و به صلاح بگوید: «تو همراه تیم سفر نمی‌کنی؛ حرف‌هایی که زدی قابل پذیرش نیست».

او ادامه داد:

بگذارید به جام ملت‌های آفریقا برود تا فضا آرام شود. اگر من جای سرمربی بودم، هیچ‌وقت او را در ترکیب تیم قرار نمی‌دادم.

رونی با تأکید بر لزوم رسیدگی سریع به این حاشیه‌ها افزود:

این موضوع باید هرچه زودتر تعیین تکلیف شود. محمد صلاح دارد میراث خودش در لیورپول را از بین می‌برد. ناراحت‌کننده است که او بخواهد همه‌چیز را این‌طور خراب کند؛ راه اشتباهی را انتخاب کرده است.

کاپیتان پیشین تیم ملی انگلیس همچنین به افت نسبی صلاح در این فصل اشاره کرد و گفت:

زمان (افت) ما دیر یا زود می‌رسد  و این فصل هم صلاح در بهترین و آماده‌ترین حالتش نبوده. در چنین شرایطی باید آستین‌ها را بالا بزنی و بگویی: «قبول، حالا خودم را ثابت می‌کنم». اینکه فکر کنی دیگر نیازی نیست جایگاهت را هر هفته با عملکردت به دست بیاوری، یعنی غرور بی‌جا داری. اگر یکی از هم‌تیمی‌هایش بودم، از این حرف‌ها اصلاً خوشحال نمی‌شدم، به‌ویژه در زمانی که لیورپول بیش از هر موقع دیگری به او نیاز دارد. در واقع، با این صحبت‌ها صلاح کسی است لیورپول را زیر اتوبوس انداخته است.

دسته بندی ها : طرفداری
برچسب ها : , ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *