بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

واکنش سرمربی بلژیک به قرعه جام جهانی ۲۰۲۶

منبع : مشرق نیوز
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 15 آذر 1404 | 9:04

سرمربی تیم ملی بلژیک گفت که شناخت زیادی از شاگردان امیر قلعه‌نویی ندارد.

به گزارش مشرق، رودی گارسیا درباره تقابل تیم ملی فوتبال بلژیک با ایران، مصر و نیوزیلند در گروه G جام جهانی ۲۰۲۶ گفت: قرعه جالبی داریم. مصر را به‌عنوان یکی از بهترین تیم‌های قاره آفریقا می‌شناسیم. در رُم مربی محمد صلاح بوده‌ام و رویارویی با او اتفاق خوبی است.

وی با بیان اینکه شناختی از نیوزیلند و ایران ندارد، اظهار داشت: هنوز با دو تیم دیگر گروه بازی نکرده‌ایم و آنها را به‌خوبی نمی‌شناسیم. با این حال می‌دانیم چه انتظاری داشته باشیم. جام جهانی از حالا شروع می‌شود. تمام تلاش خودمان را می‌کنیم تا صدرنشین شویم و بهترین سناریو را برای ادامه تورنمنت داشته باشیم.

سرمربی بلژیک با اشاره به احتمال برگزاری دیدار دوستانه این تیم در روزهای منتهی به آغاز جام جهانی ۲۰۲۶ یادآور شد: با توجه به اینکه اولین بازی ما چهار روز بعد از افتتاحیه جام جهانی برگزار می‌شود، ممکن است یک بازی دوستانه در ماه ژوئن داشته باشیم. با این حال هنوز چیزی قطعی نیست.

رنامه مسابقات تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ به شرح زیر است:

ایران – نیوزیلند، ۲۵ خرداد ۱۴۰۵
ایران – بلژیک، ۳۱ خرداد ۱۴۰۵
ایران – مصر، ۵ تیر ۱۴۰۵

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *