بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

اسکالونی: بازی اسپانیا و آرژانتین در جام جهانی ۲۰۲۶؟ بگذارید اول صعود کنیم!

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 15 آذر 1404 | 1:11

رهبر بی‌حاشیه و آرام آلبی‌سلسته معتقد است هیچ یک از بازی‌های جام جهانی آسان نیست.

رهبر بی‌حاشیه و آرام آلبی‌سلسته معتقد است هیچ یک از بازی‌های جام جهانی آسان نیست.

طرفداری | لیونل اسکالونی، سرمربی تیم ملی آرژانتین، پس از مراسم قرعه‌کشی مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶ در واشنگتن تأکید کرد که پیش از فکر کردن به رویارویی احتمالی با اسپانیا یا اروگوئه در مراحل بعدی، تیمش باید ابتدا از گروه خود عبور کند.

او در گفت‌وگو با شبکه «تلفه» گفت:

بازی اسپانیا و آرژانتین؟ اول بگذارید صعود کنیم! بعد می‌بینیم چه اتفاقی می‌افتد. همان‌طور که در سال ۲۰۲۲ هم گفتیم، الان هم می‌گوییم: هیچ حریفی آسان نیست و برنده‌ی همه بازی‌ها داخل زمین مشخص می‌شود، نه قبل از آن. در نهایت، باید بازی‌ها را انجام داد. روی کاغذ هیچ چیز ساده نیست. ما باید در این گروه بهترین عملکردمان را ارائه دهیم تا بتوانیم به دور بعد برسیم.

تحلیل اسکالونی از حریفان گروهی

او درباره سه تیمی که آرژانتین با آن‌ها هم‌گروه شده، هم توضیح داد. اسکالونی اتریش را تیمی توصیف کرد که «مرحله انتخابی بسیار خوبی داشته» و تاکید کرد این تیم «رقیب سرسختی» خواهد بود.

در مورد الجزایر، او گفت:

تیم خیلی خوبی است و بازیکنان توانمندی دارد؛ کشوری با پشتوانه فوتبالی قوی که حتی فوتبال فرانسه و چند کشور دیگر را هم تغذیه می‌کند.

درباره اردن نیز اسکالونی اعتراف کرد که این تیم را کمتر می‌شناسد، اما افزود:

هیچ تیمی را نباید دست‌کم گرفت. تیمی که به این مرحله رسیده، قطعاً شایستگی‌اش را داشته است.

اسکالونی همچنان با رویکردی محتاطانه و واقع‌گرایانه به مسابقات نگاه می‌کند؛ تأکیدی بر این‌که آرژانتین برای دفاع از عنوان قهرمانی‌اش باید مرحله‌به‌مرحله پیش برود و همه حریفان را جدی بگیرد.

قهرمانی آرژانتین در جام جهانی ۲۰۲۲

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *