آذر، ماه خوشبختی پرسپولیس در دربی!
منبع : خبرورزشی
در دربیهای برگزار شده در آذرماه پرسپولیس بردهای بیشتری کسب کرده است.
پرسپولیس و استقلال امروز ۱۴ آذر دوباره مقابل هم قرار میگیرند؛ در شرایطی که تاریخ نشان میدهد تقابلهای این دو تیم در آذرماه معمولاً به سود سرخها تمام شده است. تاکنون ۸ دربی در آذر برگزار شده که خروجی آنها برتری نسبی پرسپولیس بوده است: ۴ برد برای قرمزها، ۳ تساوی و تنها یک پیروزی برای استقلال. در مجموع این بازیها نیز پرسپولیس ۱۰ گل زده و ۹ گل دریافت کرده است.
اولین نبرد آذرماه در سال ۱۳۵۲ با تساوی ۱-۱ پایان یافت؛ مسابقهای که همایون بهزادی و علی جباری گلزنانش بودند. یک سال بعد، در ۲۷ آذر ۱۳۵۳، پرسپولیس با گلهای حاجرحیمیپور و ایرانپاک ۲-۱ برنده شد. این نتیجه در ۱۸ آذر ۱۳۵۶ هم تکرار شد و ایرانپاک با دبل خود نقش اول میدان بود. سومین برد سرخها نیز در ۱۷ آذر ۱۳۶۸ رقم خورد.
تنها پیروزی استقلال در آذر به جام حذفی ۱۳۹۰ برمیگردد؛ جایی که آبیها در وقت اضافه با سه گل پرسپولیس را شکست دادند. پس از آن، پرسپولیس در آذر ۱۳۹۳ دوباره ۲-۱ پیروز شد و دو دربی ۱۴۰۰ و ۱۴۰۲ نیز با نتایج ۰-۰ و ۱-۱ پایان یافت.
بیشتر بخوانید: دربی تهران به روایت آمار و اعداد؛ کدام تیم بیشترین برد و بیشترین گل را زده؟/ رکوردها دست کدام بازیکنان است؟


احتمال هم گروهی شدن تیم ملی ایران با تیم ملی یورگن لوکادیا در جام جهانی ۲۰۲۶+ جزئیات
معجره در حال اتفاق ؛ منیر به دیدار دربی می رسد؟
ماجرای قهر جواد خیابانی با پیشکسوت پرسپولیس + جزئیات
جایزه میلیاردی پیشکسوتان به بهترین بازیکن تیم استقلال در دربی
مارکو باکیچ ؛ سورپرایز دربی امروز+ جزئیات
پیش بینی جالب پیشکسوت استقلال از نتیجه دربی با پرسپولیس









