بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

پیروز قربانی: نباید انتقام بازی ملوان را از ما بگیرید/ آمدن VAR باعث شد فوتبال شکل کثیفی پیدا کند

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 8 آذر 1404 | 23:14

سرمربی فجر سپاسی گفت: اینکه تیمی وزیر ورزش داشته باشد به ما ربطی ندارد، نباید انتقام بازی ملوان را از ما بگیرید.

باشگاه خبرنگاران جوانپیروز قربانی سرمربی تیم فوتبال فجرسپاسی شیراز در نشست خبری پس از تساوی مقابل آلومینیوم اراک گفت: بازی جانداری بود و شاهد تقابل دو سیستم و سبک متفاوت بودیم.

او در خصوص حواشی این دیدار اظهار کرد: سوالات فنی بپرسید. در خیلی از بازی‌ها داور به ضرر ما قضاوت کرده است، احترام مجتبی حسینی بر من واجب است و اینکه تیمی وزیر ورزش داشته باشد به ما ربطی ندارد، نباید انتقام بازی ملوان را از ما بگیرید.

قربانی با بیان اینکه از دقیقه یک فحاشی کردند، افزود: آمدن VAR باعث شد فوتبال شکل کثیفی پیدا کند و از دقیقه یک همه صدای VAR سر دهند.

او افزود: تاجیکستان و ازبکستان از فوتبال ما عبور کردند و پس فردا هم افغانستان عبور می‌کند، چون اندرخم یک کوچه هستیم و می‌خواهیم به زور امتیاز بگیریم. فوتبال را خراب نکنید، بازی قبلی و بازی با استقلال هر اتفاقی افتاده به ما چه ربطی دارد. باید کنار خط شلوغ کاری کرد و صدای بلند داشت، متاسفانه اشتباه کردم که ابتدای فصل تست صدا از کادر فنی تیمم نگرفتم. این مسیری که می‌رویم به ناکجاآباد است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *