بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

فدراسیون بوکس در مجموعه آزادی زمین‌دار شد

منبع : خبرگزاری تسنیم
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 10 آبان 1404 | 11:13

با اعلام وزارت ورزش و جوانان چهار هزار و ۳۲۰ متر مربع زمین در مجموعه ورزشی آزادی به فدراسیون بوکس واگذار شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در راستای توسعه زیرساخت‌های ورزش بوکس و تحقق اهداف استعدادیابی و قهرمان‌پروری، چهار هزار و ۳۲۰ مترمربع زمین در مجموعه ورزشی آزادی تهران با دستور وزارت ورزش و جوانان و از طریق شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور به فدراسیون بوکس جمهوری اسلامی ایران واگذار می‌شود.

این واگذاری به صورت رایگان و با هدف ایجاد فضای اختصاصی برای تمرینات، آموزش و برگزاری اردوهای تیم‌های ملی بوکس صورت گرفته است.

براساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، این زمین در اختیار فدراسیون بوکس قرار می‌گیرد که با بهره‌گیری از ظرفیت بخش خصوصی آکادمی ملی بوکس احداث شود. این آکادمی به‌‌عنوان مرکزی جامع برای استعدادیابی، آموزش مربیان، توسعه علمی ورزش بوکس و پرورش قهرمانان آینده کشور فعالیت خواهد داشت.

این اقدام در جهت توسعه پایدار ورزش بوکس و ارتقای جایگاه بین‌المللی ایران در این رشته محسوب می‌شود و نشان‌دهنده توجه ویژه وزارت ورزش به رشته‌های پایه و رزمی است.

بوکس ,

/

 
دسته بندی ها : خبرگزاری تسنیم
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *