بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

مسی فاش کرد: عاشق بستنی هستم/ قبل از مسابقات همیشه این کارها را می‌کنم

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 10 آبان 1404 | 10:20

لیونل مسی در مصاحبه با فابریتزیو رومانو در مورد خوراکی مورد علاقه و روتین قبل از بازی‌هایش صحبت کرد.

لیونل مسی در مصاحبه‌ای گرم و صمیمی با فابریتزیو رومانو، خبرنگار مشهور ایتالیایی، در مورد خوراکی مورد علاقه‌اش و کارهایی که در اوقات فراغت انجام می‌دهد سخن گفت.

از فعالیت‌های مورد علاقه مسی بازی پدل است. او گفت: «عاشق بازی پدل هستم و زمان زیادی را به آن اختصاص می‌دهم. در کنار آن، با پسرهایم هم فوتبال بازی می‌کنم؛ هم در زمین واقعی و هم گاهی پای پلی‌استیشن. البته بستنی هم جزو علاقه‌های همیشگی من است، چون به خوراکی‌های شیرین واقعاً علاقه زیادی دارم.»

این اسطوره تکرارنشدنی دنیای فوتبال، قبل از هر بازی کارهای مخصوصی برای آرامش و اعتماد به نفس بیشتر انجام می‌دهد. او در این باره توضیح داد: «قبل از بازی معمولاً موسیقی گوش می‌کنم و ماته می‌نوشم. همچنین همیشه با بچه‌هایم تماس می‌گیرم؛ آن‌ها عاشق این هستند که به من توصیه کنند و حتی گاهی حسابی من را نقد می‌کنند.»

دیگر بخش‌های این گفت‌وگو را بخوانید: مصاحبه اختصاصی لیونل مسی با رومانو؛ عاشق برنده شدن هستم/ می‌خواهم در جام‌جهانی ۲۰۲۶ باشم/ خداحافظی با دوستانم آسان نیست

دسته بندی ها : خبرورزشی
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *