بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

رئیس کریستال پالاس علت ماندنی شدن مارک گهی را گفت: مرز باریکی بین فصلی درخشان و خطر سقوط وجود داشت

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 8 آبان 1404 | 19:37

پریش می‌گوید رفتنی شدن گهی بدون جذب جایگزین مناسب، می‌توانست باشگاه را تا مرز سقوط پیش ببرد.

پریش می‌گوید رفتنی شدن گهی بدون جذب جایگزین مناسب، می‌توانست باشگاه را تا مرز سقوط پیش ببرد.

طرفداری | استیو پریش، رئیس باشگاه کریستال پالاس، دربارهٔ انتقال ناتمام مارک گهی به لیورپول توضیح داد.

لیورپول کل تابستان ایدهٔ جذب گهی را داشت و در نهایت در روز پایانی بازار نقل و انتقالات، برای جذب وی دست به کار شد؛ اما عقاب‌ها به دلیل پیدا نکردن جانشینی برای کاپیتان ۲۵ سالهٔ خود، در نهایت اجازهٔ جدایی این مهرهٔ ملی‌پوش را ندادند.

پریش به تازگی در مصاحبه‌ای در این رابطه گفت:

مارک از نظر شخصیتی فوق‌العاده رفتار کرد. پیشنهادی از لیورپول برایش رسید؛ باشگاهی بزرگ و پر افتخار. طبیعتاً او به رفتن علاقه داشت، اما اگر تصمیم ما ماندن او بود، کاملاً با آن کنار می‌آمد. 

وی افزود: 

ما به ماندن مارک نیاز داشتیم، چون تفاوت بین داشتن فصلی درخشان و فصلی که در خطر سقوط قرار بگیریم، شاید در همین باشد که پنج بازی بیشتر ببری یا نه. حاشیهٔ امن در لیگ برتر بسیار باریک است. با در نظر گرفتن تمام محاسبات، به این نتیجه رسیدیم که زمانِ مناسبی برای فروش او نیست.

گل مارک گهی به صربستان 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *