تکواندوی قهرمانی جهان| زندی در جمع ۸ ورزشکار برتر
نماینده تکواندوی کشورمان با سومین پیروزی در مسابقات جهانی به جمع ۸ تکواندوکار برتر جهان راه یافت.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، روز ششم بیستوهفتمین دوره رقابتهای تکواندوی قهرمانی جهان از صبح امروز (چهارشنبه) با برگزاری مبارزات اوزان ۶۲-کیلوگرم بانوان و ۵۸- کیلوگرم مردان آغاز شد. در رقابتهای امروز، «کوثر اساسه » با شکست مقابل حریفی از چین از دور مسابقات کنار رفت و «ابوالفضل زندی» به جمع ۸ تکواندو برتر مسابقات راه یافت.
در رقابتهای وزن ۵۸- کیلوگرم، ابوالفضل زندی ابتدا به مصاف «آدمی بلرون» از کوزوو رفت و در دو راند و با نتایج ۱۳ بر صفر و ۲۰ بر ۷ از سد حریف خود گذشت. او در دومین رقابت به مصاف «ویتو دلاکویلا» دارنده مدال طلای المپیک توکیو از ایتالیا رفت و در ۲ راند و با نتایج ۱۰ بر ۸ و ۵-۵ از سد حریفان سرشناس خود عبور کرد.
زندی در مرحله یکشانزدهم نهایی در مقابل «خسوس رودریگز» از اسپانیا نیز در ۲ راند و با نتایج ۱۴ بر یک و ۷ بر یک به برتری دست یافت تا به مرحله یکچهارم نهایی صعود کند.
صبح امروز و در رقابتهای وزن ۵۲- کیلوگرم بانوان نیز کوثر اساسه در دور نخست مقابل «آچلیوس» از قبرس در دو راند و با نتایج ۱۲ بر صفر و ۸ بر ۲ به برتری رسید، اما در مبارزه دوم با نتیجه ۲ بر یک مقابل نماینده چین شکست خورد. اساسه در راندهای اول و سوم ۲ بر صفر و ۵-۵ مغلوب شد، اما در راند دوم ۷ بر ۴ پیروز شد.
بیستوهفتمین دوره رقابتهای تکواندو قهرمانی جهان با حضور ۹۸۹ تکواندوکار از کشورهای مختلف به مدت هفت روز در ووشی چین برگزار خواهد شد.
/




یک چهره آشنا کاپیتان تیم ملی تکواندو شد + جزئیات
درخواست ویژه هادی ساعی از مدال آور جنجالی المپیک ۲۰۲۴ پاریس + جزئیات









