بازیهای آسیایی جوانان| اقبالی در تکواندو مقتدرانه آغاز کرد
منبع : خبرگزاری میزان
هشتمین روز از سومین دوره بازیهای آسیایی جوانان بحرین ۲۰۲۵ با حضور نمایندگان ۱۰ رشته ورزشی مختلف از ایران آغاز شد.
نمایندگان کشورمان در هشتمین روز از سومین دوره بازیهای آسیایی جوانان ۲۰۲۵ که از (یکشنبه، ۲۷ مهرماه) به میزبانی کشور بحرین آغاز شده است و تا ۱۰ آبان ادامه خواهد داشت در ۱۰ رشته (بسکتبال، دوومیدانی، دوچرخهسواری، فوتسال، والیبال، بازیهای رایانهای، مویتای، تکواندو، تنیسدویمیز و هندبال) به مصاف رقبای خود خواهند رفت.
کاروان ورزشی ایران با عنوان «سفیران امید» و شعار «امید ایران» با بیش از ۲۰۰ ورزشکار در این رویداد حضور یافته است که نمایندگان ایران در ۲۴ رشته ورزشی شامل وزنهبرداری، هندبال، کوراش، پنجاکسیلات، تکواندو، کشتی آزاد و ساحلی، دوومیدانی، فوتسال، ورزشهای آبی، بسکتبال سهنفره، والیبال سالنی و ساحلی، تنیس روی میز،امامای، جودو، مویتای، گلف، سهگانه، دوچرخهسواری، ورزشهای الکترونیک، بدمینتون و کبدی به میدان میروند.
در ادامه به نتایج مسابقات نمایندگان ایران در ۱۲ رشته مختلف ورزشی خواهیم پرداخت:
تکواندو|
شروعی مقتدرانه اقبالی در تکواندو
آخرین روز رقابتهای تکواندوی بازیهای آسیایی بحرین صبح امروز آغاز شد که با برد نماینده ایران همراه بود. امیر اقبالی در وزن ۶۳- کیلوگرم پسران در نخستین مبارزه خود برابر کئون لام از هنگکنگ به روی شیاپچانگ رفت و در دو راند به برتری رسید.
در راند نخست این اقبالی بود که حملات خود را خیلی زود شروع کرد و توانست این راند را با برتری ۱۱ بر ۶ به پایان برساند. در راند دوم هم نماینده ایران عملکردی عالی داشت و ۱۴ بر صفر به برتری رسید تا مقتدرانه راهی یکهشتم نهایی شود.
اقبالی در دور بعد به مصاف حسن محسن از بحرین میرود.
در ادامه مسابقات امروز بهامین پوستیندوز در وزن ۵۵- کیلوگرم پسران و پینار لطفیزاده در ۶۳- کیلوگرم دختران به مصاف رقبای خود خواهند رفت.
هدایت تیم پسران را فیضالله نفجم برعهده دارد و گیتا ویسی نیز سرمربی تیم دختران است.
ادامه دارد …












