بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

مصدومیت ملی پوش قایقرانی

منبع : خبرگزاری دانشجو
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 27 مهر 1404 | 21:47

فاطمه مجلل قایقران ایران بعد از کسب مدال طلای رقابت‌های قهرمانی آسیا به دلیل مصدومیت حضور در فینال چهارنفره را از دست داد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم ۴ نفره بانوان که به فینال مسابقات روئینگ قهرمانی آسیا صعود کرده بود به دلیل مصدومیت فاطمه مجلل از رقابت در فینال این ماده بازماند.

در ادامه مسابقات فینال قهرمانی آسیا در ویتنام امروز، تیم ۴ نفره بانوان که به مرحله فینال صعود کرده بود به دلیل مصدومیت فاطمه مجلل پس از کسب مدال طلا در تک نفره از رقابت در فینال بازماند.

صبح امروز فاطمه مجلل در تک نفره سنگین وزن بانوان موفق به کسب مدال طلا و زینب نوروزی در تک نفره سبک وزن بانوان موفق به کسب مدال نقره شد.

تیم روئینگ کشورمان با کسب ۵ مدال شامل دو طلا، یک نقره و دو برنز به کار خود در مسابقات قهرمانی آسیا پایان داد.

/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *