بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

رافا بنیتس: رئال مادرید به من فرصت نداد؛ مصدومیت بنزما ضربه بزرگی به ما وارد کرد

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 22 مهر 1404 | 21:30

سرمربی اسپانیایی به مرور برکناری‌اش از هدایت لوس بلانکوس پرداخت.

سرمربی اسپانیایی به مرور برکناری‌اش از هدایت لوس بلانکوس پرداخت.

طرفداری | در تابستان ۲۰۱۵، رئال مادرید پس از برکناری کارلو آنچلوتی به سراغ یک گزینه غیرمنتظره رفت و رافائل بنیتس را به عنوان سرمربی جدید خود منصوب کرد. بنیتس که سابقه بازی و مربیگری برای تیم‌های پایه رئال مادرید را داشت، تحت فشار و انتظارات شدیدی وارد سانتیاگو برنابئو شد و فقط هفت ماه روی نیمکت این تیم دوام آورد.

بنیتس در ۲۲ بازی لالیگایی هدایت رئال مادرید را به عهده داشت و آمار ۱۶ پیروزی، چهار تساوی و دو باخت را به ثبت رساند. او درحالی به سمت درب‌های خروج هدایت شد که فقط پنج امتیاز با بارسلونای صدرنشین فاصله داشت و نشانه‌های پیشرفت در تیم او دیده می‌شد. البته که اخراج بنیتس آغازگر یک عصر باشکوه در مادرید بود و جانشین او یعنی زین الدین زیدان، یکی از پرافتخارترین و باشکوه‌ترین دوره‌های تاریخ باشگاه را رقم زد.

بنیتس در مصاحبه‌ای که اخیراً انجام داده، به دوران حضورش در مادرید اشاره کرد و راجع به اخراجش از رئال، گفت:

رئال مادریدِ من با وجود مشکلات زیاد، عملکرد خوبی داشت؛ مثلاً مصدومیت بنزما ضربه بزرگی به ما وارد کرد. با وجود عملکرد خوبی که داشتیم، آن‌ها به من فرصت ندادند. در ژانویه، ما فقط پنج امتیاز با بارسا فاصله داشتیم و هنوز جای پیشرفت زیادی وجود داشت. مثلاً با بازگشت بنزما، اوضاع می‌توانست به طور چشمگیری تغییر کند اما این اتفاق رخ نداد. 

یکی از حاشیه‌هایی که پیرامون بنیتس وجود داشت، اختلاف او با کریستیانو رونالدو بود. بسیاری از نزدیکان رئال مادرید عنوان کرده‌اند که هیچ‌گاه رابطه خوبی بین این دو برقرار نبوده است. به نظر می‌رسد که بنیتس با نام‌بردن از کریم بنزما به عنوان ستاره تیمش و کسی که غیبت او موجب نتایج ضعیف رئال مادرید شده بود، قصد داشته به طور غیرمستقیم به رونالدو هم کنایه بزند.

خنده عجیب رونالدو هنگام پرسیده‌شدن سوالی راجع به رافائل بنیتس

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *