بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

قول یک پیرمرد به فوتبال رومانی: یا صعود یا خداحافظی

منبع : خبرگزاری تسنیم
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 22 مهر 1404 | 9:46

سرمربی ۸۰ ساله تیم ملی رومانی اعلام کرد در صورت صعود نکردن مستقیم به جام جهانی ۲۰۲۶ پیش از پلی‌آف از سمت خود کناره‌گیری خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، میرچا لوچسکو، سرمربی کهنه‌کار و ۸۰ ساله تیم ملی فوتبال رومانی ساعاتی پس از پیروزی احساسی یک بر صفر تیمش برابر اتریش در شهر بخارست اعلام کرد که در صورت عدم راهیابی مستقیم به جام جهانی ۲۰۲۶ از سمت خود کناره‌گیری خواهد کرد.

لوچسکو در نشست خبری پس از این دیدار، با لحنی صریح و در عین حال تأمل‌برانگیز گفت: پیروزی تنها زمانی ارزشمند است که به پیروزی‌های بعدی منجر شود. اگر چنین نشود، معنای خود را از دست می‌دهد. من پیش از این قول داده‌ام؛ اگر نتوانیم مستقیم به جام جهانی صعود کنیم، پیش از آغاز بازی‌های پلی‌آف جای خود را به فردی دیگر خواهم داد. وظیفه کنونی من، ساختن تیمی است که بتواند در پلی‌آف عملکرد موفقی داشته باشد.

 پس از پایان نشست خبری صحنه‌ای عجیب توجه خبرنگاران را جلب کرد. زمانی که مدیر رسانه‌ای تیم ملی فوتبال رومانی از لوچسکو دعوت کرد تا به رختکن بازگردد، سرمربی سالخورده با چهره‌ای متعجب پرسید: «رختکن کجاست؟» این رفتار، نگرانی‌هایی درباره وضعیت ذهنی و آمادگی روانی او در پی داشت.

با این حال، برد مقابل اتریش باعث شد تا رومانی همچنان کورسوی امیدی برای صعود مستقیم به جام جهانی ۲۰۲۶ حفظ کند، گرچه این امید با توجه به وضعیت جدول، بسیار ضعیف به نظر می‌رسد. این تیم برای صعود، نیازمند نتایجی بی‌نقص و مجموعه‌ای از پیروزی‌های پیاپی در بازی‌های باقی‌مانده است.

در حال حاضر، تیم ملی اتریش با ۱۵ امتیاز در صدر جدول گروه قرار دارد. بوسنی و هرزگوین با ۱۳ امتیاز در رتبه دوم ایستاده و رومانی با ۱۰ امتیاز جایگاه سوم را در اختیار دارد.

 

 

 

/

 
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *