بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

خبر خوش برای رئالی ها ؛ بازگشت ستاره زودتر از موعد مقرر

بازگشت زودتر از موعد آردا گولر به ترکیب رئال مادرید از بند مصدومیت

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 30 مرداد 1402 | 18:31
گولر ؛ بازگشت زودتر از موعد آردا گولر به ترکیب رئال مادرید از بند مصدومیت

پزشکان رئال مادرید خبر خوبی به باشگاه دادند و کارلو آنچلوتی متوجه شد ستاره جوان ترکیه‌ای که عمل جراحی زانو را پشت سر گذاشته زودتر از آنچه انتظار می‌رفت به تیم خواهد برگشت.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

آردا گولر، پدیده فوتبال ترکیه، امسال تابستان بعد از سر و صدای زیاد و رقابتی که بین دو غول اسپانیا، رئال مادرید و بارسلونا، برای به خدمت گرفتنش ایجاد شده بود فنرباغچه را ترک کرد و به رئال پیوست.

اما شانس با گولر یار نبود و او خیلی زود و حتی پیش از شروع فصل درحالیکه با رئال در تور تابستانی آمریکا به سر می‌برد مصدوم شد و مجبور شد زانویش را به تیغ جراحی بسپارد.

بعد از آنکه گولر جراحی شد رسانه‌ها در اسپانیا اعلام کردند او دست کم تا یک ماه و نیم دیگر قادر به حضور در میادین نخواهد بود. اما امروز گزارش‌ دیگری در اسپانیا منتشر شد که برای رئال مادرید و کارلو آنچلوتی بسیار خوشحال‌کننده خواهد بود.

در این گزارش اشاره شده که پزشکان معالج ستاره ترک به باشگاه رئال اعلام کرده‌اند که روند بهبود او به مراتب سریع‌تر از حد انتظار بوده و او به زودی می‌تواند به ترکیب تیم اضافه شود. در این گزارش اشاره شده که پزشک معالج گولر به مدیران رئال گفته

“آردا مثل یک گاو نر، قوی است و شاید چند هفته زودتر از آنچه فکر می‌کردیم پا به توپ شود.”

گولر اولین مصدوم جدی رئال در تابستان امسال بود و بعد از او کورتوا و میلیتائو هم با مصدومیت‌های شدید مواجه شدند. پس از بروز مصدومیت گولر شایعات زیادی پیرامون وضعیت این بازیکن منتشر شد. ابتدا گفته شد که باشگاه فنرباغچه از آسیب‌دیدگی او اطلاع داشته و رئال مادرید در این انتقال ضرر کرده است. سپس مشخص شد که باشگاه اسپانیایی از این مصدومیت اطلاع داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *