بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

بازگشت ستاره سیتی پس از دو سال به فوتبال + عکس

بنجامین مندی پس از رفع اتهام به لوریان ملحق شد

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 28 تیر 1402 | 15:18
مندی ؛ بنجامین مندی پس از رفع اتهام به لوریان ملحق شد

مدافع پیشین تیم فوتبال فرانسه به طور رسمی به لوریان در لوشامپیونه پیوست.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

بنجامین مندی که اخیراً از اتهام تجاوز تبرئه شد، پس از دو سال دوری از مستطیل سبز، سرانجام با امضای قراردادی دو ساله با باشگاه لوریان به میادین فوتبال بازگشت. این مدافع چپ فرانسوی دو سال پیش با شکایت دو زن انگلیسی به اتهام تجاوز دستگیر شد و قراردادش با منچسترسیتی نیز به حالت تعلیق درآمد. او از ابتدای فرایند تحقیقات بر بی‌گناهی‌اش تأکید داشت.

شاکیان پرونده که یک زن ۲۴ ساله و یک زن ۲۹ ساله بودند، به ترتیب ادعا کرده بودند که مندی در سال‌های ۲۰۲۰ و ۲۰۱۸ در منزل خود به آنها تجاوز کرده اما در نهایت دادگاه رسیدگی به این پرونده با بررسی تمام مدارک و اظهارات شهود به این نتیجه رسید که ادعای بازیکن فرانسوی‌ به حقیقت نزدیک‌تر است و به این ترتیب از او رفع اتهام کرد.

بنجامین مندی ۲۹ ساله در سال ۲۰۱۷ با قراردادی ۵۲ میلیون پوندی که در آن زمان گرانترین مدافع تاریخ لیگ برتر انگلیس لقب گرفت، از موناکو به منچسترسیتی پیوست. او پس از تعلیق شدن از سوی منچسترسیتی، قراردادش با این باشگاه لیگ برتری در ماه ژوئن به پایان رسید و من‌سیتی او را بازیکن آزاد اعلام کرد.

این مدافع فرانسوی در ۷۵ بازی برای من‌سیتی به میدان رفت و آمار ۲ گل‌زده و ۱۴ پاس‌گل را از خود برجای گذاشت. او با این تیم سه قهرمانی در لیگ برتر، دو قهرمانی در جام اتحادیه انگلیس و یک قهرمانی در جام خیریه انگلیس را تجربه کرد.

مندی ؛ بنجامین مندی پس از رفع اتهام به لوریان ملحق شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *