بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

شرح تفصیلی حکم رادو به باشگاه پرسپولیس رسید

منبع : خبرگزاری ایلنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 اردیبهشت 1401 | 13:04

فیفا گراندز حکم بدهی پرسپولیس به گلر کروات را برای باشگاه ارسال کرد.

به گزارش ایلنا، دو هفته پس از ابلاغ حکم ۸۶۶ هزار یورویی پرونده شکایت بوژیدار رادوشوویچ به باشگاه پرسپولیس، در حالی که سرخپوشان درخواست گراندز حکم را کرده بودند، فیفا امروز شرح تفصیلی را ارسال کرد.

آنطور که در این گراندز آمده، پرسپولیس ۴۵ روز فرصت دارد تا یکی از این سه سناریو را برگزیند: ۱. پرداخت مطالبات، ۲. توافق با رادوشوویچ و ۳. استیناف خواهی در دادگاه عالی ورزش.

به نظر می‌رسد باشگاه پرسپولیس گزینه سوم را انتخاب کرده و از امروز بخش بین الملل و حقوقی سرخپوشان در تدارک ارسال لایحه دفاعی خود خواهند بود.

ابتدا سرخپوشان تلاش خواهند کرد تا بدانند فیفا کدام بخش از لایحه دفاعی را مورد توجه قرار داده که بخشی از درخواست رادو را نپذیرفته و سپس برای سایر بخش‌ها لایحه تنظیم خواهند کرد.

انتظار می‌رود پرسپولیس اواسط خرداد پرونده را به دادگاه عالی ورزش ببرد و تصمیم‌گیری در دادگاه عالی نیز احتمالا تا پاییز به طول می‌انجامد.

 

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *