بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

آرش رضاوند: فولاد نماینده‌ای شایسته برای فوتبال ایران است

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 اردیبهشت 1401 | 11:09

آرش رضاوند در خصوص شرایط فولادی ها در آسیا صحبت کرد.

به گزارش طرفداری، آرش رضاوند افزود:

طبق برنامه‌ای که از قبل برنامه ریزی شده بود پیش رفتیم و موفق شدیم نماینده شایسته‌ای برای فوتبال ایران باشیم، نتایج فولاد باعث شد یک هفته زودتر صعودمان به مرحله بعدی لیگ قهرمانان آسیا را قطعی کنیم و از این بابت خدا را شاکریم.

او ادامه داد:

فولاد یک مجموعه کامل است که در آن مدیریت، زمین و کادر فنی خیلی خوب مجموعه‌ای مثال‌زدنی را تشکیل داده و حضور فردی مانند جواد نکونام نیز مزید بر علت شده تا این موفقیت‌ها تکمیل شود.

بازیکن تیم فوتبال فولاد خوزستان یادآور شد:

فوتبال ورزشی است که باید در آن جنگید. تصمیم گرفتم به اینجا بیایم تا توانایی‌های خودم را ثابت کنم. بازی‌های آسیایی فرصتی بود تا شایستگی‌هایم را به نمایش بگذارم که امیدوارم این حضور و تلاش به موفقیت فولاد منتهی شود. 

او با اشاره به شرایطی که در تیم فوتبال استقلال تهران داشت، گفت:

در استقلال فقط ۶ بازی انجام دادم و با توجه به تغییراتی که در بازیکنان داشتیم بدون شک نیازمند زمان برای هماهنگی بیشتر بودیم. اما امروز من در فولاد هستم و تمام تلاشم این است که بتوانم عملک

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *