بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

خیال اسپانیا راحت شد ؛ مصدومیت گاوی جدی نیست

ژاوی : نگران نباشید، مصدومیت گاوی جدی نیست

نویسنده : خبر گزاری پارس فوتبال دات کام
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 2 آبان 1401 | 9:31
ژاوی

ژاوی هرناندز در پایان بازی با بیلبائو خیال فوتبال‌دوستان در اسپانیا و نیز هواداران بارسا را راحت کرد و گفت که مصدومیت گاوی جدی نیست.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

ژاوی هرناندز در پایان بازی با بیلبائو خیال فوتبال‌دوستان در اسپانیا و نیز هواداران بارسا را راحت کرد و گفت که مصدومیت گاوی جدی نیست.

به گزارش پارس فوتبال، شب دوم هفته یازدهم لالیگا با برگزاری دیداری تیم‌های بارسلونا و اتلتیک بیلبائو به پایان رسید. در این بازی که از ساعت ۲۲:۳۰ در ورزشگاه نوکمپ شهر بارسلونا آغاز شد، شاگردان ژاوی هرناندز موفق شدند با نتیجه ۴-۰ حریف خود را شکست دهند. برای کاتالان‌ها در این بازی خانگی عثمان دمبله(۱۲)، سرجی روبرتو(۱۸)، روبرت لواندوفسکی(۲۲) و فران تورس(۷۳) موفق به گلزنی شدند.

ژاوی در پایان بازی گفت:

می دانستیم که بازی پرفشاری خواهد بود. اینکه بیلبائو سعی در پرس کردن ما از میانه زمین خواهد کرد. به همین دلیل یک بازیکن را به خط میانی اضافه کردم و توانستیم برتری در میانه زمین را از آن خودمان کنیم. فکر می کنم این نکته کلیدی بازی بود و زمانی که از لحاظ نفری در وسط زمین برتری پیدا کردیم، بر بازی هم مسلط شدیم.

این مربی ادامه داد:

به بازیکنانم گفته بودم توپ را بیشتر به کناره های زمین ببرند و از آنجا حملات را پایه ریزی کنیم. دی‌یونگ و بوسکتس به خوبی بال‌ها را پیدا می کردند و در مجموع انسجام تیمی بسیار خوبی داشتیم. دمبله امشب عالی بود و سه پاس گل داد. او کاری کرد که بازی عملا در همان نیمه اول تمام شود.

مربی بارسلونا در مورد درخشش خط حمله تیمش گفت:

مهاجمانم کار را برای من سخت می کنند چون سطح رقابت بالاست و تمامی آنها مستحق حضور در ترکیب ثابت هستند. برای مثال امشب دمبله سرنوشت‌ساز بود و امیدوارم همین روند ادامه داشته باشد.

مصدومیت گاوی و سرجی روبرتو:

گاوی مشکل خاصی ندارد و جای نگرانی نیست ولی به نظر مصدومیت سرجی جدی‌تر است. باید صبر کنیم و ببینیم پزشکان چه می گویند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *