بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

مدافع استقلال که چشم کی روش را حسابی گرفته است

روزبه چشمی مدافع مورد علاقه کارلوس کی روش در تیم ملی

نویسنده : خبرگزاری پارس فوتبال
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 17 مهر 1401 | 21:40
روزبه چشمی مدافع مورد علاقه کارلوس کی روش در تیم ملی

روزبه چشمی مدافع استقلال که هنوز به مرز آمادگی سال های گذشته نرسیده است، همچنان مورد علاقه کارلوس کی روش در تیم ملی بوده و به اردوی لیگ برتری ها دعوت شده است.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

کارلوس کی روش سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان روی مدافع تیم استقلال و سبک بازی وی نظر مثبتی دارد.

زمانی که محمد خاکپور روزبه چشمی را برای حضور در تیم ملی امید به مسابقات مقدماتی المپیک برد خیلی‌ها به وی انتقاد کردند به خصوص وقتی که چشمی در آن بازی‌ها اشتباهات زیادی انجام داد. با حضور کارلوس کی روش همه تصور می‌کردند چشمی رنگ تیم ملی را نمی‌بیند اما نه تنها این اتفاق رخ نداد بلکه چشمی راهی جام جهانی شد و حتی برای دقایقی بازی کرد.

با دعوت چشمی به لیست بازیکنان لیگ برتری تیم ملی مشخص شد کی‌روش علاقه خاصی به سبک بازی مدافع استقلال دارد به خصوص که این بازیکن با تفکر سرمربی پرتغالی آشنا است. حالا شنیده می‌شود اگر چشمی در بازی‌های آتی استقلال آماده نشان دهد وی مسافر جام جهانی خواهد شد.

این در حالی است که هچکس فکر نمی‌کرد چشمی حتی در بین اسامی مد نظر کادر فنی برای دعوت به تیم ملی باشد اما حالا شانس به این مدافع استقلال رو کرده است. از طرفی عارف غلامی بازیکنی بود که تا همین یک ماه پیش به اردوهای تیم ملی دعوت می‌شد ولی حالا او حتی در ترکیب استقلال هم شانس بازی ندارد و از این تیم کنار گذاشته شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *