بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

روزی که «دست‌ها» جلوی تاریخ‌سازی را گرفتند؛ پنج سال از فینال پرسپولیس و اولسان گذشت

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 29 آذر 1404 | 16:25

پنج سال می‌گذرد و هنوز یک تیم ایرانی از آن زمان به فینال آسیا نرسیده است.

پنج سال می‌گذرد و هنوز یک تیم ایرانی از آن زمان به فینال آسیا نرسیده است.

طرفداری | امروز یادآور یکی از حساس‌ترین لحظات تاریخ باشگاه پرسپولیس و آخرین حضور یک نماینده از ایران در فینال لیگ قهرمانان آسیا است. دقیقاً ۵ سال پیش در چنین روزی، سرخ‌پوشان ایران در ورزشگاه «الجنوب» قطر به مصاف اولسان هیوندای کره جنوبی رفتند تا برای فتح قاره کهن بجنگند.

در آن مسابقه که تحت تأثیر محدودیت‌های کرونایی و غیبت چندین ستاره کلیدی پرسپولیس از جمله عیسی آل کثیر برگزار می‌شد، مهدی عبدی در دقایق پایانی نیمه اول با یک توپ‌ربایی هوشمندانه و ضربه‌ای دقیق، پرسپولیس را ۱ بر ۰ پیش انداخت و موجی از شادی را به اردوگاه ایران آورد. با این حال، برتری سرخ‌ها دوام چندانی نداشت و تیم اولسان درست پیش از سوت پایان نیمه اول، روی یک ریباند پنالتی که روی خطای هند احمد نوراللهی بود، کار را به تساوی کشاند.

نیمه دوم با فشار تیم کره‌ای همراه بود و در نهایت، یک خطای هند بی‌مورد مهدی شیری در محوطه جریمه باعث شد تا داور با کمک سیستم کمک‌داور ویدئویی (VAR)، دومین پنالتی را نیز به سود اولسان اعلام کند. جونیور نگرائو با گل کردن این ضربه، نتیجه را ۲ بر ۱ کرد تا در نهایت نماینده کره جنوبی فاتح رقابت‌ها شود و حسرت قهرمانی بر دل هواداران پرسپولیس باقی بماند.

این مسابقه همچنان به عنوان آخرین فینال یک تیم ایرانی در فرمت قبلی لیگ قهرمانان آسیا شناخته می‌شود و یادآوری آن همواره با بحث درباره غایبان بزرگ آن دیدار و تصمیمات داوری همراه بوده است.

گل جونیور نگرائو به پرسپولیس با گزارش عربی (پرسپولیس ۱-۱ اولسان هیوندای)

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *