دست راست قلعه نویی همچنان در تیم مطرح لیگ برتری
ادامه حضور میگوئل تکسیرا در تیم سپاهان

میگوئل تکسیرا، مربی پرتغالی سپاهان همکاری خود را با سومین مربی در این تیم آغاز کرده است.
میگوئل تکسیرا، مربی پرتغالی سپاهان همکاری خود را با سومین مربی در این تیم آغاز کرده است.
در ابتدای لیگ هجدهم بود که میگوئل تکسیرا بههمراه روی تاوارس برای کمک به امیرقلعهنویی وارد سپاهان شدند و اگرچه تاوارس پس از شیوع ویروس کرونا در شروع دوباره مسابقات به ایران بازنگشت، اما حضور تکسیرا که در دو مسابقه هم تجربه سرمربیگری سپاهان را دارد، همچنان ادامهدار است.
تکسیرا پس از استعفای امیر قلعهنویی در دو مسابقه پایانی لیگ نوزدهم بهعنوان نفر اول کادر فنی هدایت طلاییپوشان اصفهانی را برعهده داشت و با حضور محرم نویدکیا تنها مربیای بود که از کادر امیرقلعه نویی به کادر جدید اضافه شد.
حضور این مربی در دوران سرمربیگری محرم نویدکیا هم در سپاهان ادامه دار شد و با حضور ژوزه مورایس نیز شاهد ادامه همکاری این مربی با تجربه پرتغالی با هموطنانش هستیم.
حالا تکسیرا پس از چهار سال حضور متوالی، به چهره ویژهای در باشگاه سپاهان بدل شده که بیشک تجربیات و اطلاعاتش میتواند مورایس را در فصل پیش رو برای حرکت در مسیر درست راهنمایی کند.


حریف احتمالی استقلال پس از صعود شیرین آسیایی
واکنش خاص پیشکسوت قدیمی استقلال به تقابل حساس با المحرق بحرین
هشدار جدی پیشکسوت استقلال به ستاره های آبی
واکنش خاص کاپیتان استقلال به دیدار حساس مقابل المحرق بحرین + جزئیات
واکنش معنادار ریکاردو ساپینتو به دیدار استقلال و المحرق بحرین + جزئیات
پیش بینی جالب پیشکسوت استقلال از نتیجه دیدار مقابل المحرق بحرین









