رقم درخواستی اتلتیکو مادرید برای فروش خولیان آلوارز مشخص شد
منبع : طرفداری
روخی بلانکوس با تمام توان برای حفظ مهاجم آرژانتینیاش تلاش خواهد کرد.
طرفداری | عزم اتلتیکو مادرید برای حفظ خولیان آلوارز جدی بهنظر میرسد و با وجود علاقه بارسلونا به جذب مهاجم آرژانتینی، در حال حاضر، شانس واقعبینانهای انتقال او به نیوکمپ وجود ندارد.
در روز چهارشنبه، دکو مدیر ورزشی باشگاه در گفتوگویی با رادیوی محلی «کادناسر» اعلام کرد که تمایل چندانی به تقویت تیم در نقلوانتقالات ژانویه ندارد. او گفت:
خیلی سخت است بازیکنانی پیدا کنید که در ژانویه واقعاً تیم را تقویت کنند. البته مثالهای موفقی در باشگاه داشتهایم، مانند جذب پیر امریک اوبامیانگ (از آرسنال در فوریه ۲۰۲۲). اما آن یک مورد خاص بود؛ اوبامیانگ با آرسنال به مشکل خورده بود و ما توانستیم با شرایط خوبی او را جذب کنیم. اکنون مورد مشابهی نمیبینم.
احساسی که در داخل باشگاه وجود دارد این است که تنها عواملی که ممکن است رویکرد بارسلونا را در پنجره نقلوانتقالات پیشِ رو تغییر دهد، تاریخ نامشخص بازگشت رونالد آرائوخو و مرخصی نامحدود اوست؛ موضوعی که شاید باشگاه را به سمت اضافه کردن یک مدافع جدید سوق دهد. باید دید چه اتفاقی میافتد.
یک روز بعد، خوان لاپورتا رئیس باشگاه در گفتوگویی با روزنامه «لا ونگواردیا» در حاشیه یک مراسم دیگر، ضمن تأیید دیدگاه دکو درباره پنجره ژانویه، افزود:
بارسا آماده است برای یک خرید بزرگ سرمایهگذاری کند.
به گزارش پل بایوس از اتلتیک، در نهایت، روز جمعه باشگاه ضیافت سنتی شام کریسمس را برگزار کرد که تمام خبرنگاران محلی نیز به آن دعوت شده بودند. در این نشستهای غیررسمی معمولاً چهرههای ارشد باشگاه هم حضور دارند و در گفتوگو با روزنامهنگاران حاضر، به پرسشهای آنان پاسخ میدهند؛ البته بهصورت غیرعلنی.
در این دیدار، از منابع نزدیک به باشگاه درباره خریدهای احتمالی آینده سؤال شدند و نام خولیان آلوارز نیز مطرح شد. مسئولان بارسلونا اذعان کردند که ورود به مذاکره با اتلتیکو مادرید و رسیدن به توافقی احتمالی برای این مهاجم ۲۵ ساله آرژانتینی بسیار دشوار است. به گفته آنها، هزینه انتقال احتمالی آلوارز نزدیک به ۲۰۰ میلیون یورو خواهد بود و با چنین رقمی، این انتقال انجام نخواهد شد.
این افراد نام بازیکن دیگری را نیز بهعنوان گزینه مورد علاقه مطرح کردند: کارل اتا ایونگ. این مهاجم ۲۲ ساله لوانته از تابستان گذشته زیر نظر بارسلونا بوده؛ زمانی که به دلیل قرارگیری بند فسخ در قراردادش با ویارئال، با مبلغی اندک به باشگاه پیشنهاد شده بود. اما کاتالانها به دلیل مشکلات مربوط به سقف دستمزد و همچنین ورود روبرت لواندوفسکی به سال پایانی قراردادش، تصمیم به جذب او نگرفتند.

بااینحال، نام اتا ایونگ همچنان مطرح است. او تابستان امسال به لوانته پیوست و در قرارداد فعلیاش بند فسخی در حدود ۳۰ میلیون یورو وجود دارد. بارسلونا کاملاً از این موضوع آگاه است و او با ثبت پنج گل در ۹ بازی لالیگابی عملکردی تحسینبرانگیز داشته، اما هنوز تا تابستان راه زیادی باقی مانده است.
گل تماشایی خولیان آلوارز به رئال مادرید












