بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

چرا تراکتور اشک‌ محمد خدابنده‌لو را درآورد!/ اقدام جالب کریم باقری در آخرین مصاف +عکس

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 7 آبان 1404 | 10:42

از جمله حواشی مهم آخرین رویارویی پرسپولیس و تراکتور اخراج هافبک تهاجمی پرسپولیس در آن مسابقه بود.

دیدار هفته هفدهم فصل گذشته پرسپولیس و تراکتور در ورزشگاه آزادی در حالی با نتیجه دو بر صفر به سود شاگردان اسماعیل کارتال سرمربی وقت پرسپولیس به پایان رسید که تیمش ۱۰ نفره بود.

بیژن حیدری داور این مسابقه در آخرین دقایق نیمه اول (۱۰+۹۰) با نشان دادن کارت قرمز به محمد خدابنده‌لو کاری کرد تا این بازیکن با چشم گریان از زمین مسابقه بیرون برود. کریم باقری در آن دقایق محمد را تا ورودی تونل رختکن همراهی کرد و به این بازیکن دلداری داد.

در شرح اتفاقی که منجر به اخراج شد باید نوشت محمد خدابنده‌لو بعد از درگیری با آلوز در دقیقه ۵+۹۰ بر سر تصاحب توپ نقش بر زمین شد و در حالی که روی زمین افتاده بود با استوک به پای هافبک تراکتور ضربه زد و بیژن حیدری پس از چند دقیقه مشورت با اتاق وی‌ای‌آر خدابنده‌لو را اخراج کرد.

محمد خدابنده لو
لحظه اخراج محمد خدابنده لو در دیدار با تراکتور – ۷ بهمن ۱۴۰۳

حالا و پس از گذشت حدود ۹ ماه از آن مسابقه خدابنده‌لو که در بازی‌های اخیر یکی از مهره‌های ثابت پرسپولیس در مسابقات این تیم بوده بار دیگر باید در ترکیب تیمش مقابل این حریف آذربایجانی قرار بگیرد.

در هنگام اخراج خدابنده‌لو پرسپولیس یک بر صفر از تراکتور پیش بود و این تیم در نیمه دوم و در دقیقه ۷۳ بار دیگر توانست توسط گئورگی گولسیونی به گل برسد و در نهایت بازی را ۱۰ نفره با حساب دو بر صفر برنده شود.

بیشتر بخوانید: پرسپولیس تراکتور مصاف برترین مهاجمان لیگ/ روز سخت مدافعان در تبریز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *