اقدام جذاب سردار آزمون خارج از مستطیل سبز + سند
سعید عزت اللهی و سردار آزمون دو ستاره ایرانی شباب الاهلی امارات از مدرسه ایرانی سلمان فارسی بازدید کردند

دو ملیپوش ایرانی شباب الاهلی در یک برنامه فرهنگی از سوی این باشگاه اماراتی حضور یافتند.
سعید عزت اللهی و سردار آزمون که جزو غایبان شاخص در اردوی تیم ملی ایران هستند. به علت آسیب دیدگی نتوانستند در تورنمنت کافا شرکت کنند. این روزها در امارات حضور دارند تا دوران نقاهت را پشت سر بگذارند. در یک برنامه فرهنگی که از سوی باشگاه شباب الاهلی برنامهریزی شده بود. شرکت کردند و به مدرسه سلمان فارسی در دبی رفتند.
باشگاه شباب الاهلی با انتشار ویدئویی از حضور این دو ستاره ایرانی در مدرسه سلمان فارسی در امارات اعلام کرد:
باعث افتخار ما بود که همراه با دو ستاره باشگاه شباب الاهلی، سردار آزمون و سعید عزتاللهی، از مدرسه ایرانی سلمان فارسی بازدید کردیم. این اقدام در چارچوب تعهد همیشگی ما به حمایت از فوتبال آیندهدار و الهامبخشیدن به نسل جدید هواداران پرشور انجام شد.
این باشگاه اعلام کرد:
این بازدید با حمایت ارزشمند آقای حامد الحمادی، مدیر مدرسه سلمان فارسی، همراه بود که تلاشهای او نقش بزرگی در موفقیت این ابتکار داشت. ما در کنار هم به دنبال تشویق استعدادهای جوان، تقویت پیوندهای اجتماعی و نهادینه کردن عشق ماندگار به فوتبال در میان جوانان هستیم.
عزتاللهی که طی یک سال و نیم اخیر در شباب الاهلی حضور داشته، یکی از موثرترین و محبوبترین بازیکنان بین هواداران این تیم به حساب میآید و سردار آزمون نیز به دلیل درخشش خیره کننده در فصل اخیر در مسیر قهرمانی در لیگ برتر امارات و سه جام دیگر تبدیل به چهره ویژه برای طرفداران شباب شده که این دو بازیکن ایرانی امروز در یک برنامه فرهنگی حضور یافتند.



تیم فوتبال پرسپولیس با پیکان در شرایط آخرالزمانی! + عکس
اولین جشن تولد ستاره محبوب استقلال با پسرش + عکس
مدافع پرحاشیه به تمرینات تیم استقلال برگشت + عکس
تصویر دیده نشده از ستاره استقلال سوژه شد + عکس
کنایه سنگین مدیر استقلال به شرایط فاجعه بار برگزاری دربی مقابل پرسپولیس + سند
رونمایی از تیم منتخب هفته دوازدهم لیگ برتر + عکس









