واکنش سرمربی ناپولی به دیدار برابر بارسلونا
والتر ماتزاری، سرمربی ناپولی : بازی مقابل بارسلونا دشوار است

والتر ماتزاری، سرمربی ناپولی، معتقد است رویارویی تیمش با بارسلونا در یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا بسیار دشوار خواهد بود.
ناپولی در قرعهکشی دور یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا با بارسلونا رو به رو شد و باید در این مرحله مقابل قهرمان فصل گذشته لالیگا به میدان برود.
ناپولی با کسب ۱۰ امتیاز در رده دوم گروه C قرار گرفت و باید با بارسلونا به عنوان صدرنشین گروه H مصاف بدهد.
والتر ماتزاری، سرمربی ناپولی، در اظهاراتی کوتاه که در صفحه رسمی باشگاه منتشر شده به رویارویی با بارسلونا واکنش نشان داد.
ماتزاری در این باره گفت:
“بعد از بازی مقابل کالیاری گفتم همه تیمهایی که به مرحله یک هشتم نهایی راه یافتهاند، قوی هستند و بنابراین هر قرعهای به غیر از این هم دشوار بود، بازی مقابل بارسلونا به خصوص دشوار است. این بازی برای ناپولی یک چالش جذاب خواهد بود.”
دیدارهای خانگی و خارج از خانه مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا در فصل ۲۰۲۳/۲۴ بین فوریه تا مارس ۲۰۲۴ برگزار خواهد شد که ناپولی در بازی رفت میزبان بارساست.


ستاره برزیلی قصدی برای جدایی از بارسلونا ندارد
مدت زمان دوری ستاره بارسلونا مشخص شد
در وصف مهدی طارمی؛ ستاره ای که به اندازه کافی به او پرداخته نمی شود
لحظه خاص برای یامال در نیوکمپ از راه رسید
خبرخوش برای بارسلونا و فلیک
واکنش ستاره بایرن به شایعات حضورش در بارسلونا









